Pannkakor och ärtsoppa

Och det betyder att det är TORSDAG! vanligast att man äter pannkakor och ärtsoppa på torsdagar av ngn konstig anledning :) Imorrn är det fredag vilket betyder jobb och sedan hem och mysa :) ska mysa riktigt ooooordentligt! Sedan jobb 6-15 som vanligt på lördag. Efter jobbet blir det att fara upp till mor och far för o kolla in syster och bror när de spelar innebandy. Hade hoppats på en annorlunda o bra helg, men gör man bort sig så får man lida för det!


Är hemma själv hela helgen, så är rätt skönt, dock gillar jag inte att vara själv :$ Tycker det är lite halvt läskigt, MEN det skall nog gå finemang :) Ska sktrax in och ta en macka och lite kesella till kvällsmat, och sedan hoppa in i duschen, för just nu sitter jag ute på altan och myser lite i det fina vädret. kommer även få en glassmaskin som Jennifer har köpt åt mej, hoppas den funkar riktigt bra för isf vet jag vad jag ska göra hela sommaren ;) hihi


I tisdags tatuerade jag mej igen för 5e gången, blev riiiiktigt nöjd iaf och mor o far gillade den så de är kanoners.
Kommer upp ngra bilder här nere nu :)


Ha en bra helg alla söta läsare
så hörs vi säkert nån gång snart :)
Puss
-A


Provade på att baka en regnbågskaka och lyckades RIKTIGT bra :D Sedan min nya tatuering

Trevligheter

Kul man ens har vänner kvar som bryr sig om hur man mår..
Eller om man ens lever..

Godnatt från Arg Angelica

- A


Dålig

Förlåt för världens sämsta uppdatering!
Har vart helt slut efter jobbet så har inte prioriterat bloggen direkt.

Sitter just nu och kollar på sve-tys i hockey o sverige leder med 1-0! Riktig bra match. Så skönt med torsdag imorrn, sedan en underbar helg, sååå skönt! För nästa vecka blir det nog 6dagars vecka, då vi ska jobba extra på lördagen. Men det ska förhoppningsvis gå bra! Är även hemma själv den helgen då familjen åker upp till falun på innebandy. Skönt! Jobbar bara tor-fre nu och sedan 3 veckor till, sedan blir det sölvesborg :-)

Nu nörda ngra minuter och spela hidden chronicles på facebook! Sedan SOVA <3

Ha en fortsatt bra helg
Puss
- A


RSS 2.0