25 timmar

Drog alla tillbaka klockan inatt eller var det någon som glömde det?
Hade iaf tur att både väckarklockan och mobilen ställde om sig själva.
Så nu är klockan 23:41 och inte 00:41 som den skulle vara om det var sommartid.
Nu blir det mörkare om kvällarna och ljusare om morgonen, bra va?
Eller nej jag gillar när det är ljust ute och få känna värmen.
-
Värmen kommer jag och Bella få träffa på den 6e dec
då hon och jag sätter oss på ett flyg och åker till Egypten en vecka.
Ska bli så skönt och avkopplande så jag vet inte riktigt vad.
Inga krav, inget jobb, och ingen som gnäller på en.
Ska stänga av telefonen från omvärlden och bara njuta.
UNDERBART
-

Såhär ser hotellet ut, "****+"
-
Var in en sväng till stan idag oxå och shoppade lite innan jag åkte vidare hem till Sandra.
Skulle nämligen fira hennes mor som fyllde år.
Så köpte en vanlig enkel svart kavaj och en blå tjocktröja som kommer på bild här nedan.
Satt och kollade runt på lite kläder på nätet igår och fastnade för den direkt.
Verkligen älskar den och den är underbart skön!
Bara att passa på när man ändå hade lite rabatter att utnyttja.
-
-
Nu blir det tack och godnatt, ska köra bror min in till stan vid 11
så tänkte stanna kvar och käka med sandra och kolla om jag hittar någon klänning
sedan tuta mig hemmåt. Skall även kolla upp vart jag kan ta vaccinet för att åka till Egypten.
Men på återseende gott folk!

6e december

Resan bokad och klaaaaar!! :-) nu åker bikini och klänningar fram! :D


...

Förvirrad, osäker, rädd, ledsen, saknad, kärlek, hat, längtan, bekräftelse, förändring, förhoppning.
Allt detta och många fler simmar runt i mitt huvud just nu. Jag vet varken in eller ut.
Jag har aldrig känt mig såhär förut och vill verkligen inte göra det heller egentligen.
Visst det är underbart men jag vill veta att det kommer hålla för all framtid också
och inte bara igår och idag utan vill även ha det imorgon oxå.
-
Jag är kär det kan jag verkligen erkänna.
Kär i den finaste pojke jag vet.
-
Går och dör ett tag nu, ses aldrig!

Fredagsmys

Jag och sandra ligger i sängen nu, skoskav med varsin dator. Kom nyss från tv:n efter att ha sett
"Paranormal Activity". Fyfaan hemsk film, kan bara säga så, fyfaan den var inte läskig egentligen mer än att jag var nära att dö flera gånger. Känns som man var med i filmen på ngt sätt och det var en själv som skulle sova och hörde en massa märkliga och konstiga ljud. Uscha mig iaf, det var nog den sista skräckfilmen jag såg i mitt liv.
-
Har vart en bra kväll ändå, började med att sandra kom vid 5 sedan så drog vi och handlade godis inför filmen. Efter det vankades det langos hemma som mamma gjort, hade även Hirvonen på besök. Vid halv 7 så drog vi ner till hallen för att kolla på innebandy där Sura tog emot Mik. Jag och sandra såg bara 1a perioden eftersom Sandra inte är ngt fan av det. Så Eftersom hon var tvungen att kolla på innebandy så fick hon även välja film för att vara snäll.
-
Hoppas jag kan somna inatt och att jag inte vaknar och inte kan somna om. Det är verkligen hemskt eftersom jag aldrig brukar ha svårt att somna, verkligen aldrig. Kan vara fåtal gånger jag har svårt att somna men dem kan jag verkligen räkna på en hand. Så hoppas att jag kan somna nu när jag har sandra bredvid som en hjälpande hand.
Bästa vän man ngnsin kan tänka sig, även fast vi har våra fighter.
-
Nu blir det sovtime som gäller. Ha en fortsatt trevlig kväll alla sötnosar där ute.

Shopping!

Kom nyss hem från stan, var ner en stund med sandra och kollade läget. Hittade lite småsaker, som en klocka, skjorta, armband, örhängen och muffinsformar. Kommer ngra bilder senare men muffinsformarna kommer när jag har bakat muffisarna :D
-
-
Måste nog har varit en av de segaste dagarna på länge oxå, dock vet jag orsaken men ändå, så jobbigt. Vet dock inte hur jag ska klara mig i 3 veckor sedan med att inte ha ngt att göra. Hoppas det blir mkt jobb då.
Ska ta och bädda rent min säng nu sedan ska jag pyssla lite. Nu blir det hemmagjord pizza.
På återseende! PUSS

Hjärta

Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.
-
För tillfället är jag bara så stolt man kan bli på en person och känner mig bara lycklig.
Hoppas bara att allt kommer ordna sig och bli så bra som det är just nu.
Allt hänger på mig att jag visar att jag är bättre än jag var och starkare.
-
I'm in love <3






Panik..

Paniken som uppstår när någon skickar ett sms/ringer en och säger att den personen gjort något dumt, sitter och gråter och verkligen inte mår bra. Då upptäcker du till din fasa att personen bor för långt ifrån dig för att du skall kunna åka och hjälpa till. Det måste vara något av de svåraste som finns att höra eftersom du verkligen vill åka dit och hjälpa till och bara trösta och säga att allt kommer lösa sig. Citerar det en vän sa till mig,  "Det löser sig alltid", Men ibland löser det sig inte och då måste man finnas där. Var iaf en jobbig morgon, somnade 04 igår natt efter att ha spelat på betapet.se och vaknar 07 av sms från samma person jag spelade med. Sen somnade jag om men vaknade av att han ringde mig, så har i stort sätt inte sovit så mkt, vilade lite på eftermiddagen men fick skit för att jag sov och inte var vaken. Men men sånt är livet.

Har även suttit och kollat på resor till solen i vinter och fastnade extra mkt för ett fint hotell, 4* hotell och jättevackert, för bara 3800kr/person. Så jag och Bella ska bestämma oss till i helgen hur det blir. Som det ser ut nu kan det bli succé, eftersom hon fyller i december och vi tänkt åka några dagar efter det bara. :)


Försöka få sig en blund nu inatt iaf, imorgon skall jag fösröka städa garderoben, byta till vinterdäck och sedan putsa bilen lite, hehe. Även städa lite hemma så jag slipper mammas gnäll hela tiden att jag inte gör ngt. Kanske blir ändring nästa vecka då John åker till turkiet och är där upp till 1mån och då kommer vi inte kunna höras av. Så kanske blir bra för oss båda att inte höras på ett tag. Ja det visar sig iaf. Puss och godnatt på er där ute.

Höst, sol och underbart humör.

Att vakna upp med solen i ögonen och inse att allt bara känns bra måste vara underbart. Dock hade jag en av de sjukaste drömmarna man kan ha inatt, den var bra hemsk, så vet inte ens hur jag ens fått inspiration till den drömmen.

Ska strax gå och fixa håret så man vågar gå utanför dörren senare. Ska nämligen iväg på innebandy ikväll, FC Europa möter Ramnäs i Wenströmska kl 19.00. Hoppas att ramnäs vinner faktiskt, då min bror spelar med där. Men hoppas att vissa i FC gör bra ifrån sig oxå :) Hoppas det blir en bra match bara.


Bella skrev häromdagen om att åka utomlands i december, SJÄLVKLARHET att jag följer med! Ingen tvekan på de inte, de vill jag lova dig! Dock måste vi prata om när var och hur. Längtar och hoppas innerligt att vi kan åka.
Känns som att tiden rinner iväg lite fort nu så måste springa iväg och göra mig i ordning. Kommer nog med en uppdatering senare ikväll. Puss på er så länge!

Vakna full e toppen!

Imorse när jag vaknade kände jag mig fan fortf full, jättekonstig känsla. Blev nog en aning lite för mkt igår, men skönt att göra av med 33kr på hela kvällen och ändå bli full som ett as.

Är även sjukt sugen på köttbullar från ikea, så hoppas bella kommer nån dag så vi kan ta en repa bland affärerna och en lunch på ikea! Skall även försöka med en lunch på vivaldi dam så jag längtar :-)

Ta och ringa john nu får se hur han mår och så. Tänker på dig massor iaf!

På återseende gott folk!


Lycka

Loggade in på internet banken idag och såg av min förtjusning att jag fått lite plus på kontot, vilket gjorde mig överlycklig. Plus att lönen kommer nästa vecka. Pengar rullar in som dem ska det går bra nu, ja det går bra nu! Eftersom jag nu fått lite plus så blev jag grymt sugen på att shoppa nytt! Så kollat runt lite på nätet och hittat lite jag vill ha! Fick även hem 20% på ett helt köp från lindex igår som jag verkligen skall utnyttja! Damn vill verkligen ha en ny kavaj och en ny skjorta :) Som jag funderar på att inhandla imorgon. Tänkte lägga upp en bild på de jag verkligen fastnade för.
Tror morgondagen kommer bli kanoners, känns verkligen som det och hoppas innerligt på de oxå. Hoppas du får lika bra dag som jag. På återseende PUSS!

Kyligt

Sitter och kollar på tv och försöker samtidigt värma mig framför brasan. Tog en stund innan jag fick riktig fart på brasan, den ville verkligen inte tändas MEN till slut så tog jag i med hårdhandskarna och då jäklar blev det fyr :D
Vaknar upp och tror det är onsdag och jag absolut inte har något speciellt inplanerat. Telefonen ringer och de frågar om jag kan jobba som förskollärare imorgon 8-12 Absolut kan jag göra det, jag har ändå inget planerat. 5min efter jag lagt på kommer jag på att det är torsdag och fredag imorgon vilken tur att jag inte lovade att jag skulle jobba efter 12. För kl 14.00 öppnar bion i stan och då måste jag vara där och köa till att få biljetter till Twilight Fan Event på Hovet med Robert Pattinson och Ashley Greene. Det är dem 25st första som får biljetter till det så hoppas verkligen det inte finns så många i västerås som vill åka dit och se dem, önskevärt kanske hehe.
Nu ska jag gå ut och dammsuga min bil så att den är skinande ren så det bara är en tvätt kvar som fattas inför vintern. På återseende, puss!

...!?

Så många frågor så många tankar så några svar. Varför skall kärleken vara så svår? Eller varför ska killar vara så svåra att förstå sig på? Kanske det som är spelets regler men vore så mkt enklare vissa gånger om alla var "lätta" att förstå sig på. Då kanske man slapp bli sårad varje gång och klarade sig undan tårar.


Jag är bara mig själv, jag vet att jag är lite korkad, blyg och inte tar stor plats i sociala umgängen (försöker bli bättre), kan verka blond ibland men gör verkligen mitt bästa, och även om jag är så vissa gånger så har jag en personlighet av guld. Skulle aldrig klara att såra någon, och har svårt att ignorera folk fast jag vill ibland, men gör mitt bästa och vill alla väl. Ogillar folk som ljuger då jag vart tsm med en idiot som ljög mig rakt upp i ansiktet. Och fråga mig precis vad som så svarar jag på det, utom 2 saker som jag tycker är för personliga, annars är jag ärlig!

Jag är inte singel och jag är inte upptagen, utan jag är reserverad för han som förtjänar och accepterar mig!

Så duger inte det ovan-nämnda så är inte jag den för dig!


Sov gott där ute, puss på er!


Gymnasiemässa

Kom hem för en liten stund sedan från gymnasiemässan. Var där med systeryster och mammsen och kollade lite på olika skolor som syster ska välja till och börja om 1år ca. Var massor med skolor att välja bland kommer ihåg när jag skulle välja 05/06 så fick man bara välja i Hallsta eller fagersta och de skolorna man fick välja i västerås var bara de fria skolorna. Så jag valde Hallsta, samhäll - ekonomi, hade jag fått valt vart jag ville hade de nog blitt kock eller konditor i västerås, men jag var tvungen att välja kock eller konditor i fagersta och just det hindrade mitt val.
Så ni som väljer idag, var glada att ni får välja vart ni vill!
Tänkte jag skulle slå på en film och kolla strax, finns ändå inte så mkt att göra. Och kom även på idag att jag är sämst på wordfeud, förlorar fan jämt :P Spelade mot John idag på nätet och förlorade med 500p (Y) bra jobbat va.. Haha kommer även förlora mot Crille och Pimme och DET är fan itne bra, uscha mig!
Nej Film var det!
Angelica Namn

tisdag

Jamen redan tisdag-kväll, ujja mig vad tiden springer iväg fort. Snart är det helg igen och fredag vilet innebär utgång på bmb, sedan lördag då det kanske blir filmkväll, sedan söndag och då blir det innebandy. Så helgen känns planerad och bra.
Idag har verkligen vart en halvkass dag. Börjar med att han ringer och väcker mig halv 9 och säger ngt som gör mig sur eftersom jag nyss vaknat. Sedan när jag har vart ut och hämtat posten och skall öppna dörren så halkar jag och sträcker till foten och rygge och skrapar upp ena knät. Inte nog om det så bränner jag lillfingret när jag lagar mat. GAH hur ska denna dag sluta?
Dock har den gett lite positivt ifrån sig då jag fick reda på att Thåström kommer åka på turné i början av 2012, DAMN så jag har längtat! Hade tänkt baka bullar idag oxå men det blev tydligen inte så, får se om jag gör det imorgon ist. Eller om jag åker och solar ist för att sedan följa med syster på gymnasiemässa.
Nu blir det iaf ett avsnitt av Gossip girl innan jag skall sova. Och sedan kanske en film. Men ni får sova så gott där ute i världen. Puss!
Angelica Namn

Ahh!

Suttit och funderat och funderat och tror jag kommit fram till ett svar på en kanske två frågor. Insett att jag måste försöka mer än jag gör och våga, våga stå upp mer!
Vet dock inte vad jag har för känslor längre, allt känns så jobbigt. Jag vet vad jag tycker men för varje gång så funderar jag mer och mer på det och vad som är rätt. Jag behöver verkligen inten pojkvän för tillfället utan det jag vill ha är en fin och underbar killkompis som bara finns där och kan hjälpa en!
Nu har filmen laddat klart så skall ta och kolla på den, puss på er så länge

Underligt!

En av dina bästa vänner visar en sida du inte trodde hon/han kunde visa. Du reagerar med att inte säga ett ord till den personen på över 1mån. Är det verkligen att visa att man är en bra vän? Oavsätt vilken sida man visar skall man ändå kunna ställa upp för varann för det måste finnas en orsak till att personen visar just den sidan för jag tror inte att sådana speciella sidor kommer fram utan anledning. Men vad ska jag säga jag vet inte alls hur vissa reagerar.

Haft en underbar helg med min älskade vän, Sandra bygg, jag lovar dig att det är en vän man verkligen kan lita på. Även fast vi har våra tjafs så vet vi ändå hur båda fungerar och finns där för varann. För det vi har är äkta vännskap. Och med tanke på det så känner jag inte dig bella så jättebra, men hoppas verkligen det kommer bli bättre på den saken! :)

Tror jag insett att jag inte orkar med killar utan är bara ute efter vänskap eller inget. Är superglad att över att jag fått tbx en bra vännskap med en underbar kille som han är (lite knasig ibland). Och fått mer vännskaper med ngra killkompisar och väldigt glad över det. Önskar bara att John hade kommit hit igår när han ändå var i närheten. Men hoppas på att det kommer igen någon gång eller att jag snart får träffa honom iaf. Även om han inte är den bästa så tycker jag om honom rätt mkt!
Vet inte riktigt vad jag skall skriva mer, mkt som rullar runt i huvudet som vanligt men tror inte att ni tycker det är så intressant att veta nå om det. hehe. Men ska nog kolla lite serier ikväll och kanske en film, sedan upp imorgon för att åka till moster vid 5.30 och vara lite barnvakt. Men skall försöka uppdatera lite imorgon igen, får lite bloggtorka ibland och ber om ursäkt för det. Hoppas ni klarar er ändå. Puss på er sötnosar :)
Angelica Namn

F ö r s t å e l s e. . .

Ibland önskar jag barar att jag hade mer förståelse för vissa saker som tex, killar och känslor. Går verkligen inte att förstå sig på hur mkt man än vill. Har man sedan listat ut hur, var och när på alla möjliga frågor så kan det vara försent eller totalt omöjligt. Vore trevligt om man visste hur vissa personer tänkte ibland iaf kanske inte helt utan bara få en gnutta aning om det. Ovishet är nog dock livets krydda genom att man måste ha något som kryddar tillvaron med funderingar.
Men men nog om det att fundera och ovishet det får vi luska vidare på imorgon.
Imorgon blir det jobb 12-16.30 sedan far jag direkt till stan för att gå på förhandsvisning på "En dag" med johanna. Hoppas verkligen den filmen är lika bra som trailern verkar för då kan det vara en kononfilm. Ska bli kul att träffa Johanna oxå, inte träffat henne sen början av september. Usch så tiden har gått den bara springer fram utan att man hinner med att tänka eller jo man hinner tänka men det är knappt. Det är fredag och vips så är det fredag igen fast ny vecka och kanske ny månad. Det är också bara 10 veckor kvar till jul, BARA 10 veckor uscha mig, och kylan har kommit hit också, i morse var det -3 grader ute och man fick skrapa rutor. Dagens sanning, tiden går för fort ibland.
Nu blir det sängen efter att ha kollat lite på tv och ja jag vet jag brukar aldrig kolla på tv, men av ngn anledning så har det blitt endel på sistonde konstigt nog. Men insett att det går endel bra saker på tv ibland som tur är :)
Sova lite så man kommer upp i tid imorgon, men det lär nog inte bli några problem då jag blev väckt i morse igen 2 ggr oxå, 4.15 och 6.30 (Y) hehe Ja vad ska man säga, tur man har lätt att somna om. Sov gott alla sötnosar där ute, önskar jag viste vilka det var som orkar läsa min blogg. Hoppas dock att jag inte tråkar ut er fööör mkt bara för isf får ni banne mig säga åt mig.
PUSS
Angelica Namn

Hemmafru!

Jaa ni hörde ordet, hemmafru, jag tror jag skall börja jobba som det. Fixade maten igår och idag till mig och mamma. Vart riktigt skojj iof då jag älskar att stå i köket. Funderade på att baka bröd idag hemma men jag vet inte, känns så jobbigt på ngt sätt. Men kanske skall baka bullar imorgon om jag finner lust. :)

Varit en lugn dag, legat på soffan nästan hela dagen då jag haft sån grym magvärk. Men igår fick jag 3 nya låtar av min älskade vän som bor i LA, och äntligen fick jag låten som han skulle göra till mig, en speciell låt. Så legat i soffan och lyssnat på dem låtarna som verkligen får mig på humör, gud vad glad jag blir av dem :) Vart nog oxå lite trött då knasbollen ringde och väkte mig vid 4 i morse, ja jag vet inte vrf men han är fan jämt vaken o man vet aldrig när han ringer, glad att han ens vill ringa och prata.

Sitter och kollar på Fotbollen nu, Sverige - Holland där det står 3-2 till sverige. Helt otroligt emn bra för sverige, dock mindre bra för john som slagit vad om att holland skall vinna, och förlorar holland så blir han skyldig 7000kr, pucko skulle jag säga men ja han är knasig men Underbar!

Ja jag vet inte vad jag ska skriva nu hade egentligen inget vettigt att skriva men kände att jag var tvungen att skriva något iaf. Och ja Bella du får se till att ungen ploppar ut snart så vi kan ses :D önskar jag inte hade ngt planerat i helgen för isf hade jag kunnat kommit upp till dej och hälsat på. MEN snart ses vi, snart så :)
Hoppas bi får en fortsatt trevlig kväll för det skall jag setill att ha.
Godnatt på er där ute i cybervärlden.
Angelica Namn

Mys!

Måndag en ny vecka har inletts och det är nu slutet på början av denna vecka. Det är på lördag 10 veckor kvar till julafton och 11 veckor till nyår. Uscha mej vad tiden rinner iväg. Började dagen med att John ringde och väckte mig så vi pratade en stund, sedan gick jag upp och satte mig vid datorn för att kolla lite på fb och söka lite jobb. Efter ett tag så ringde pontus mig och frågade ifall jag skulle vilja jobba varannan lördag, och ibland ifall de behövdes. Ja vi får se vad jag ska svara på de och hur det blir med de. Men skönt med lite extra pengar, så trött på att bara gå hemma och inte ha något att göra. Så värdelöst, så har du där ute ett jobb över till mig så vore det underbart, orkar inte att vara timvikarie längre så tråkigt. Men men ska söka massor av jobb nu så att jag får något, men det finns fan inte många jobb som de vill ha en utan utbildning. Surt då jag gick samhäll-ekonomi. Men men.
Idag var jag ute och tog en skön promenad oxå, råkade bli 1,5h trodde inte det tog så lång tid eftersom det kändes som jag bara varit ute i 30min ca. Men skönt var det. Och när jag gär där på promenaden så ser jag av min förvåning ett gult fält i diket som bara skriker mitt namn att jag skall plocka dem. Så jag kom hem med lite kantareller som jag tänkte jag skulle använda till plankstek imorgon. Då jag och mamma ska lyxa till det lite igen när vi är hemma själva. Syster är med Malin i sthlm hos hennes pappa och brorsan och pappa jobbar i sthlm. Så då är det bara jag och mammsen kvar hemma. Ikväll lyxade vi till det rejält med räkmackor och en film framför brasan.
R I K T I G  L Y X ! !



Svampen och måndagsmyset!


Jag saknar även mina vänner, speciellt Bella som ska flytta till storstan. Vill så gärna oxå flytta så försöker leta jobb där uppe Men det är inte så lätt alla gånger. Önskar bara allt var så mkt lättare ibland. Hoppas iaf att jag får träffa henne snarast <3 du är saknad gumman!
Jag har även tänkt endel och tror jag kommit fram till lite svar på mina funderingar. Sitter med ett leende som bådar gott men även lite ledsamt. Men sånt är livet och det kan bara bli bättre.
Ska plocka av borde nu och sedan bädda ner mig i sängen så man somnar i tid någon gång. Så ville bara skriva att om det är något ni underar över så är det bara att fråga. Jag är som en öppen bok. Dock vill jag inte avslöja allt för mkt men det mesta skall gå att berätta. Godnatt mina vänner!



Angelica Namn



U n d e r b a r t - Lyckad helg!

Jani, jag vet inte vad som har hänt men jag kan tydligen inte blogga från mobilen. Inläggen vill inte läggas upp på bloggen. Riktigt konstigt men ska se om jag kan lösa det. Därför har jag inte uppdaterat så bra här eftersom jag itne använder min dator så mkt så blir det inte så många inlägg mer än från mobilen. Men jag ska försöka lösa det.
Här kommer iaf inlägget jag skrev igår kväll på mobilen som inte kom upp, men som jag tänkte lägga upp nu.
Började med jobb i fredags till 16,00 sedan hem o käka, duscha och packa allt. Efter det var de bara att sätta gasen i botten och åka till Västerås för en utgång med min älskade vän Sandra. Underbar kväll. Träffade riktiga sötnosar på krogen. Sen kom min älskade pappa och hämtade mig så jag slapp ta bussen hem. Bäddade ner mig fortare än kvickt och vipps så ringer telefonen och låg o pratade i 3h. Bra o somna 6 när man ska upp och hjälpa till hemma för brorsan skulle ha kalas. Men men det gick bra. Åt och svullade tårta, jag var nykter då jag lovat brorsan att lämna och hämta från krogen. Så jag var fylletaxi, jobbigt eftersom jag var sjukt död hela lördagen, vet inte vad de var om att jag sov dåligt eller om jag var bakis. Och i går natt sov jag som en kratta! Haft en göllunge som ringt o väckt mig 300ggr typ hehe. Slutade med att jag vaknade upp igår med ett stort leende på läpparna efter en underbar dröm. Tror på något sätt jag även insett att jag är kär.. Det känns lite jobbigt eftersom jag itne vill vara kär i honom. Jag vill bara tycka om honom. Men det som är det bästa är att han bor 40mil från mej så kommer inte se honom ngt så kan bli lättare att komma över honom än om han bodde här. Det var iaf min helg. Verkligen lyckad helg, så lycklig på ngt sätt :)
Nu tänkte jag att jag ska ut och ränna lite i skogen. Kanske hitta lite svamp om det finns ngt kvar annars bara få lite frisk luft. Måste vädra huvudet från alla tankar och skit. Men ni fick iaf ett inlägg idag, ska försöka uppdatera lite senare oxå efter att jag varit i västerås en snabbis. Men nu får ni ha det så bra denna höstdag. 


Angelica Namn



Günther

image description

??

Rädd. Rädd är ordet! Jag är rädd....


<3

Vi är förlorare jag och du, ingen av oss vågar tala ut, ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner.
finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare det är bara så.
och om allting skulle falla imorrn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då.


"I nöd och lust"

Tisdag idag, jajjmen. Tisdag heeeeela dagen. Är nämligen så att min bil fick något spel i helgen och började lysa 2 lampor för mej, har ingen aning om vad de är för lampor men pratat med pappsen och morbror och de säger att de inte är nå farligt, ska prova att fixa en sak idag så de slocknar :) Lite irriterad att bilen inte fungerar felfritt eftersom jag nyss köpt den. MEN MEN.. Nog om det. 
Satt idag och skulle skriva om mitt personliga brev, men när jag väl skulle börja så visade sig att jag inte hade kvar word på datorn eftersom jag va tvungen att återställa den till fabriksinställningar pga virus. Så har precis blivit klar med att få word på dator och upptäcker då att kl är så jävla mkt så snart måste jag dra till stan för ikväll ska jag bjuda sandra på bio. Blir förhandsvisning på Svensson Svensson - I nöd och lust. Hoppas verkligen det är en bra film :D
På något sätt är jag riktigt glad, känner mej överlycklig trots allt på sistonde. Jag stirrade mig blind på detta och trode att det skulle bli bättre, men jag fick känna det jag känt förut och fastnade i de. Måste rycka upp mig och bara blicka framåt. Tror jag ska göra en comeback i badräckten oxå. Men ska inte bestämma mig idag utan de får bli om ett tag. Just för tillfället känns det som jag inte orkar tänka på det. 
Jag tycker om dig och kommer alltid att göra det. Du förtjänar inte mej om du inte kan acceptera mig för den jag är. Och jag kommer aldrig förtjäna dig mer än jag fått gjort.
Angelica Namn

Katie says..

"In my world everyone's a pony and they all eat rainbows and poop butterflies... AHHHH"
Angelica Namn

Försvinnande

När en blomma bryts av i sin vackraste blom då blir marken trist och fruktansvärt tom.


Sööööndag...

..  som innebär slutet på veckan. Jag har så mkt som flyger runt i huvudet så jag vet inte vilka ord jag skall trycka på tangenterna. Det finns så mkt jag bara vill prata ur mig men vet inte med vem jag ska prata. Vissa tycker jag var dum som åkte till göteborg, men jag ångrar inget verkligen inget. Så kan ni vara riktiga vänner och bara stötta mig nu ist? Och visa att ni är riktiga vänner för det är det jag behöver just nu.
..  som innebär slutet på veckan. Jag har så mkt som flyger runt i huvudet så jag vet inte vilka ord jag skall trycka på tangenterna. Det finns så mkt jag bara vill prata ur mig men vet inte med vem jag ska prata. Vissa tycker jag var dum som åkte till göteborg, men jag ångrar inget verkligen inget. Jag vet att ni tyckte jag var korkad men jag ville göra som jag kände för och uppleva det och hoppas på att de skulle sluta bra. Jag vet inte riktigt hur det slutar men jag har inte förlorat hoppet! Även fast det känns jobbigt vissa tillfällen men jag kämpar och försöker ha ett leende på läpparna. Så kan ni vara riktiga vänner och bara stötta mig nu ist? Och visa att ni är riktiga vänner för det är det jag behöver just nu.
Jag saknar att höra din röst, jag saknar att du väcker mig, jag saknar att du tycker jag är dryg, jag saknar att få höra vad du gör för tokigheter, jag saknar att vara den du tänker på, jag saknar att vara hon du ringer till 1-flera gånger per dag, jag saknar att vara hon som får dej att le, jag saknar dig!
Bella berättade att hon fått jobb i sthlm och ska leta eget. Jag funderade då lite om man kanske skulle söka jobb där och försöka hitta något med henne. Man kan iaf försöka, det gäller att vidga sina vyer ibland. Och hoppas på att allt bara blir bättre och inte sämre. 
Några ord av massor av tankar hamnade i detta inlägg. Ledsen att ni måste läsa om "honom" hela tiden men det är just det som finns i mina tankar för tillfället.
Så ha det så bra tills nästa inlägg dyker upp. Lova att ta hans om varann!
Angelica Namn

Lördag kväll

Hej! Vart dålig att uppdatera jag vet! Men igår hade jag en helkväll med frugan, guud vad jag saknat henne! Vi drog en utgång och bara myste.
Idag har jag bara vart kollade lite på syrrans match med Neo hjärtat. Sedan hem och kasta sig i sängen o bara mysa. Har någon konstig känsla i magen :/ hmm. Så blir att försöka sova bort den nu och glömma allt. O hoppas på bättre drömmar.

Drömma att han ringer och saknar att prata med mig "knasbollen". Allt jag vill är att få se hans leende en gång, en gång!

Han jag skrivit om är en fin kille från Gbg. Han är guld värd. Kortfattat.

Ska söka lite jobb i Sthlm o kanske flytta dit med bella, som jag för övrigt saknar massor!

Nej vila magen var det!
Godnatt!

-A


RSS 2.0