Dansa är kul men ja föredrar att supa!

Då var denne måndag till ända! Helgen sprang iväg med massor av händelsen och måndagen stod här med solen i ögonen.

Bestämde med moster att vi skulle ta en runda till stan så när mamma kom från jobbet åkte vi och hämtade upp moster och mormor för att bege oss till erikslund shoppingcentret. Kom hem med 2 nya bh:ar, en hållare till mina ringar och ett par nya skor :-) nöjd till tusen iaf!

Justja! Har du en smartphone? Ladda ner appen "WRAPP". Men den kopplar du upp dig med dina vänner på fb så kan ni skicka gratis presentkort till varann. Jag fick ett för 50kr på cervera av moster. Så idag när mamma handlade ett durkslag för 59kr betalade hon endast 9kr efter att vi använde wrapp-presentkortet :-)

Nu blir det att försöka sova, känner mig inte på topp, så hoppas innerligt att broder ej smittat mig med feber!

Pöss
-A


I <3 U

Grymt underbar fredag men händelserik!
Hade riktigt trevligt igår iaf. Får se vad det blir ikväll och hur bella mår :-)

Ibland vet jag inte vad jag gör för fel, alla mina val jag mår bra av blir inte andra glada över.. Vet varken ut eller in.

Jag gillar dig sjukt mycket!

-A


S u p e r duktig

Yes! Idag var en bra dag. Vaknade vid 7 med ett gladerliget samtal :-)
Sedan upp och städa för att åka vid 14 och hämta pappsen.

Hem och chilledilla vid brasan sedan iväg på en lång pw! Nu tvmys med mor och far!

För övrigt går allt riktigt bra nu :-) känner mig riktigt glad!
Imorrn kommer bella och då blir det aw med henne, längtar saaaatan :D

Pöss
- A


Bättre sent än aldrig?

Hektiskt dag på ngt sätt men ändå inte. Började att ja gick upp o fixade frukost/lunch, sedan sätta mig i bilen och åka till stan för att möta upp johanna. Väl där blev de småprat sedan vidare. Drog ner på stan en snabbis sedan, hittade svarta byxor och ringar :-)
När jag kom hem beställde jag halsband och örhängen från ur&penn :-) så nu jäääklar blir man Snygg till på fredag :D

Imorrn kommer pappasen och broder hem, så de blir att hjälpa till och renovera lite och ladda upp inför på fredag :-)

Sovtime nu så man orkar upp och träna och städa :D

Pöss snyggingar!
- A


Äppelcidervinäger

Jag har ett riktigt hårbeskymmer, jag har torr hårbotten. Det kliar något så kopiöst ibland så jag kliar sönder hårbotten. Då tänker ni, ja men kliar det har du löss? NEJ det är inte löss utan TORR hårbotten. Det är verkligen inte roligt vill jag lova. Har fått några sårskorpor i hårbåtten av allt kliande så tänkte att NU får det banne mej vara nog! Så vad gjorde jag åt saken? Jo jag googlade på "torr hårbotten" och hittade en sida där några tipsade om några hemmakurer man kan göra. Så gick ut på en pw för sedan hem och hämta plånboken för att brumma till affärn. Jag kom hem med Äppelcidervinäger.
-
På ett tips skulle man använda 1 del äppelcidervinäger och 3 delar vatten.
T ex.  1dl vinäger och 3dl vatten.
-
Så jag hoppade in i duchen och duschade som vanligt. Efter att jag var klar så hällde jag på Vinägerblandningen i hårbotten och masserade in det, eftersom det var kallt vatten jag blandat med så svalkade de skönt mot huvudet. Jag sköljde aldrig ur det ur håret utan låter det torka in i håret. Detta ska man göra ungefär 1 gång i veckan. Just nu känns det underbart i hårbotten på mej och håret är underbart och luktar gott.
-
Så har du torr hårbotten och det kliar? prova detta! Det kan få ditt hår att bara må bättre! :)

Nu jäklar blir det att kolla nya gossip girl avsnittet som har kommit! sedan sova, imorrn blir det hårdkörning igen!
Godnatt på er allesammans :)
-

Tisssda

Hejsan hoppsan lillebror!
REDAN TISDAG?! Joo de är verkligen det, heeeelt jävla sjukt. Imorrn är det redan onsdag, uscha mig jag hinner verkligen inte med känns det som. Men men börjar bli dax och sätta igång så tiden inte bara försvinner!
-
Ska strax ta en promenad hem till moster eftersom jag inte orkar sitta hemma och tråka, så tänkte att den galiga promenaden blir hem till henne och sjuklingen Neo för att sedan ta en liten omväg på hemvägen. Får se om jag åker till köping ikväll eller om jag blir hemma, återstår nog att se senare. Just nu blir det iaf en promenad så man får lite frisk luft och motion på samma gång. Måste iaf prata med sandra om träningarna vi ska köra. Blir att försöka åka in till stan en dag i veckan och simma och sandra ska försöka komma hit en dag i veckan och träna simma/gymma/spinning. Kanske man blir mer pepp ist för att bara försöka träna hemma själv, för det är oftast då man skiter i att göra det bara för att man itne orkar just då. MEN så ska de inte bli.
-
Juste kan juhe inte sitta här och skriva när jag ska t och gå.. sååå kommer med en uppdatering senare då jag även skall testa något nytt för mitt hår, nämligen äppelcidervinäger. Så återkommer hur detta går!
-

Lär dig livets stora gåta, killar är alltid kåta!

Hade jag inte älskat dig
Hade jag inte hatat dig
men jag hatar dig
så jag älskar dig

Jahopp dag 1 är förbi och gjord, hur gick det då? Jotack de gick bra, började med att gå upp och sätta mig på cykeln för att cykla, men det måste vart den oskänaste sadeln jag suttit på, fyfaan vad jag har ont i rumpan nu! Det blev att cykla ist för att gå ut och gå då jag legat och frysigt hela natten så tyckte att det kändes bäst att ta cykeln, men faan ALDRIG mer den cykeln! Och supergod mat blev det oxå, lax och broccoli till lunch och kyklingwook till middag! Imorrn blir det på´t igen och även försöka hinna med och sola lite, måste få tbx solbrännan tycker jag allt ;D
Sandra och jag planderade att dra till Arosfortet en dag för det är så skojj och för att det var typ 100000år sedan man gjorde det. Så är DU intresserad? Hojta till så fåru joina oss, vilken dag och vilken tid vet vi dock inte i nuläget då vi inte vet vilka som vill med och när alla kan. Pga detta så väntar vi med dagen och tiden, men är du intresserad så gör  som skrivet, HOJTA!
-
Klockan ringer imorrn 8 igen så bara försöka sova och drömma sött de timmar man får sova. Om man nu kan sova, dock har det jag sovit bra och inte drömt lika mkt sedan Jocke gav mej lite tips, så hoppas det fortsätter såhär bra :) Sovgott alla snyggingar, och kom ihåg:
DU ÄR PERFEKT PRECIS SOM DU ÄR!
-



Gör om alla söndagar till lördag ikväll

Funderar och funderar som vanligt nuförtiden känns det som. Men tror jag kommit fram till det jag vill, dock lite osäker på ngra punkter men det skall nog ordnas inom snar framtid! Sitter oxå och kollar lite jobb, så trött på att vara vikarie på skolan nu så jag vet inte vad! Så har DU ngt tips? Hojta gärna! Sitter oxå och funderar när jag ska ta mig neråt i landet och hälsa på Johanna nån helg, kanske få säga hej till J oxå i värsta fall vad vet jag. Men iaf få umgås med johanna lite, hatar att de ska vara 60mil mellan oss för att ses :( Men men det är väl i stort sätt bara acceptera läget som det är och vara glad att man ändå har kontakten kvar och att sms och msn är jävligt bra :)

Var och hälsade på neohaj en snabbis idag oxå, så kul att träffa honom när man itne sets på hela veckan nästan. Så får se om man åker och hälsar på imorrn igen eller om han kommer hit!
Jag och Sandra har även bestämt att imorgon skall vi starta våra nya liv och verkligen försöka denna gång. Visst vissa av er tror säker inte vi klarar de eftersom vi sagt så många gånger förut, MEN nu ska vi verkligen fixa detta, måste bara gå! Blir ingen hårdkörning nu i början utan en mjukstart så man inte tröttnar.. 

Nu blir det att försöka läsa klart sin underbart braiga bok som oturs nog snart är slut :( Så måste köpa en ny. Men men de får bli en annan gång, hehe. Nu läsa klart denna och sedan sova, för imorrn ringer klockan för att ta mig mot mitt mål! Bara för de så bjuder jag på en bild från helgen :) PÖSS!
-
-

Redan slut?

Kan verkligen inte förstå vart denna helg har tagit vägen? Det var ju nyss fredag? Ajja imorrn är det måndag och en dag närmare fredag igen!

Igår var jag och sandra ner på livekarusellen och undrar vafaan de va för sämst band som var där och spelade? Okej av de banden vi såg så var det 1band som var bra, resten var skit! Så en aning besviken på att det var så dålig uppsättning. Efter det drog vi till pitchers och bara myste och tog lite o dricka o tjöta om allt möjligt. Kom fram till allt och inget. :-)

Längtar till nästa helg då bella kommer till mig för att joina på aw premiären :D hoppas sandro kan joina oxå! Nog om det, nu ska jag fortsätta läsa min bok "ett litet snedsprång" av denise rudberg, GRYM bok, rekommenderar dem varmt!

- A


It's Friday, I'm in Love

Freeeeedag igen, så jevla skönt måste jag säga. Allt känns bara så underbart just nu även om tankarna rullar runt i huvudet som ett kontor i kaos! Jag kan verkligen inte kontrolera dem som snurrar just nu, känns både positivt och negativt meeen ska verkligen koncentrera mig på nuet nu och bara njuta!

Igår kom G hit och hälsade på, vi låg och pratade och kollade igenom hela min håddisk med filmer. Han lärde mig även lite om min kamera så efter ngra lektioner så ska ni fotografer där ute passa er för här kommer Angelica:D!!
-
Skjutsade hem honom sedan hjälpte jag mamma lite, efter de åkte jag och pappsen ner till hallen och kollade Sura-vib som slutade 9-2 och fy i helvete vad grymma sura var ikväll, länge sedan jag såg dem så bra. Dock undrade jag vafaan vib pysslade med? De var inte sig lika om man säger så, hade knappt ett spel utan jagade bollen av sura hela matchen, nej en stor kred till sura iaf!! GRATTIS efter denna match är jag verkligen en stolt suring!

Imorgon blir det att kolla brorsans match som jag hoppas går bra sedan blir det att dra in till stan och gå och kolla Livekarusellen med Sandra nere på sigurd sedan vidare till pitchers och sätta sig och ta något gottigt :D Ska blir riktigt grymt att kolla spelningar med sandro, ragga lite musik-killar åt henne så hon blir lycklig nån gång ;)
-
Känner bara så glad för tillfället så vet inte riktigt vad jag ska skriva om, kanske redan skrivit tillräckligt för ikväll? hehe jaa de får nog vara bra för denna gång, ska kolla klart på filmen och sen blir det nog att hämta mamma och pappa hos hirvo. Trevlig fredagskväll på er alla trogna läsare, pöss!!

Onsdag - mitten av veckan!

Sitter här och skriver recept efter recept till min receptbok. Har dock lite "recept-torka" då jag inte kommer på något mer jag vill ha med i min receptbok. Vill inte ha nå vanliga recept som köttfärssås eller korv i ugn t ex. eftersom det har man sitter i huvudet redan. Jag vill mer ha recept som t ex piroger eller enchiladas som jag precis skrivit till min bok. Får väl gå och kolla i kylen/frysen och se om det dyker upp något i huvudet på en, eller om ni har någon favoriträtt ni brukar göra? Kom mer än gärna med tips, tack!

Justja! Amelia säljer Newbody till er som skulle vara intresserade :)
Idag har jag STORstädat hela huset i stort sätt, dock inte alle och melles rum men de får de banne mej göra själva! För dem skulle aldrig städa mitt rum, hehe! Jag dammade, dammsugde, torkade golven, plockade ner gardiner och plockade ner julgranen. Så imorrn blir det ytterst lite småfix med det som inte riktigt hann meds idag och sedan blir det att åka in till stan och hämta G som kommer med tåget vid halv 4. Då kan det bli en runda på stan sedan hem till mej för att hitta på något, får se vad vi bestämmer oss för :)

Detta måste få ett slut, måste se till att ta tag i detta innan det slutar illa. Försäka bevisa att jag kan bara jag vill och jag förtjänar bättre än såhär! Jag tror inte bara det gynnar mej utan andra oxå. När kroppen mår bra mår jag bra, när jag mår bra mår andra bra i min närhet. Så JAG måste få en nystart från detta slutet!
-

Tiiisdag

Jahopp då var det redan (?) tisdag och snart är det helg igen. Kan inte förstå att tiden går så grymt fort! Hinner knappt tänka så är det helg igen eller måndag i värsta fall. Nu är det iaf tisdag och en dag närmare fredag. Veckan känns som jag har den under kontroll och imorgon blir det att städa huset lite för på torsdag kommer förhoppningsvis G hit och bara myser, lääängtar! Sedan i helgen kan det bli pimpling om pappa vill och sedan på lördag kväll blir det livekarusellen, AWESOME!


Känslor nåste vara bland det svåraste som finns att hantera - Vissa känslor borde inte finnas.

Dagen började med att jag och sandra drog och simmade 1h, blev ca 2000m. Sjukt kul att äntligen få simma lite igen :) ska se till att börja få på mig baddräckten igen efter detta långa uppehållet. Efter det drog vi till ikea och drog en köttbulle-tallrik.
-
imorrn blir det att storstäda huset för att göra mammsen glad och för att hon ens ska kunna tillåta att man tar hem någon.
-
På torsdag kommer som sagt G hit och hälsar på, längtar massor och hoppas det kommer bli kanoners :) kommer bli en ny start iaf.
-
på lördag blir det nog pimpling och sedan livekarusellen med sandra. Kommer bli GRYMT!

Fick även reda på att thåström ska köra en signering den 17/2 och då kan du ge dig FAN på att jag kommer att åka dit och få en autograf :D!! taggar som satan nu för hela 2012, detta år kommer bli grymt så inåt helvete :D
-
* 21a Januari - Livekarusellen
* 27e januari - Aw premiär med dem bästa
* 4e februari - 28års fest
* 17e februari - Thåström signering
* 27e februari - Thåström konsert i sthlm
* 8e mars - Sandra 20år
* 24e mars - Thåström konsert i örebro
* 20e april - Jag fyller 22år
* 6-9 juni - Sweden rock festival
* 5-7 juli - Power meet


Ett gott skratt förlänger livet


Förvirrad

Ligger här och är på god väg att sova. Ligger dock o funderar lite, varför, varför är vissa saker så svåra? Känslor måste va bland det svåraste att förstå sig på? Vet varken ut eller in längre även fast livet känns en aning lättare.

J är tbx från sin semester och börjat prata med han, vet inte om det är bra eller rent ut idiotiskt utav mig själv. Eftersom jag trots allt känner mig snäppet gladare av att höra han igen så kanske de är värt o ge en chans för att se hur allt går. Dock står med startkläderna på ifall de skulle bli en repris.

G var sjuk idag så blev inge bio tyvärr, men bättre försök på söndag kanske :-) Hoppas på att få en riktigt bra lektion i fotografering oxå :D som jag längtat efter det att äntligen få lära mig. Längtar tusan!

Angelica har även gått och blivit VÄLDIGT spontan. Vart relativt spontan förut men idag var nå otroooligt! Började med att jocke smsar mig som en galning (ironi) och väcker mig efter en dålig sömn. Jag vaknar till och efter att legat o dragit mig bra lääänge klär jag på mig och fixar mig. Efter detta stohej har jag i farten beställt 3st biljetter till thåström i örebro. Så nu ska jag se thåström i sthlm med sandy och sedan thåström i örebro med jocke. Underbart eller vaaad? :D glad blev jag iaf!

Sedan var jag en stund i stan och kom hem med en thåström bok och skiva, elvis-skiva och trance dance-skiva allt för bara 195kr,lycka med rea! :D

Nu ska jag försöka sova bort min värk o vakna upp frisk och kry. Pöss på er snyggingar.

-Angelica


Taggad

Sitter här och taggar för att lyssna på Thåströms singel "beväpna dig med vingar" de kommer spelas mellan kl 12-13 på P3 och håller på o smäller av av förväntan :D

Håller även på o fixar min kokbok som går framåt, har 4 recept än så länge men behöver 34 till :D hehe men de skall nog gå bra!

Hörs sen gott folk! Ha en underbar dag!
Pöss
-Angelica


Lyssna och njut!

-
-

Saknad

Sitter här och funderar, funderar på dig funderar på mig, funderar på oss. Hur kunde allt bli som det blev och varför? Att vara mig själv var allt jag försökte med och få dig att le har aldrig haft i tanken att få dig sårad eller något. Du, just Du fick mig att se något hos dig som jag började gilla. Gillandet växte sig större och större och tillsist tyckte jag om dig och litade på dig. Vad jag än gjorde efter det fick dig irriterad, spelade ingen roll om jag bara sa hej fel eller om jag svarade i telefon, du var inte den glade som jag för en början lärt känna.
De sägs att vägen i livet inte är lätt att ta sig fram på, ibland stöter man på ett fallet träd, ibland en trasig bro. Men oftast så lyckas man ta sig fram både själv och med en vän som hjälper till i svåra stunder.


Jag håller på att göra en receptbok med alla mina favoriter och även såna recept som andra använder sig av som jag verkligen fattat tycke för. Än så länge är det svårt att komma på något som man vill ta med  i boken eftersom det finns SÅ många goda recept på maträtter eller bakverk. Nån stans tänkte jag även att de ska vara stilrent och typiskt mig.
Så om någon av er har ett SUPERGOTT recept ni gärna bjuder på när ni får gäster eller som ni gärna lagat till varje fredag för att lyxa till? Tveka inte utan skriv gärna receptet här i kommentarerna eller maila mig på: [email protected]. Alla recept jag får in lovar jag att laga till och ta med i min bok. :)
Ett recept som kom med först i min bok är Tacopaj a lá Angelica som brukar uppskattas av alla som bjuds på den.

Veckan som kommer ser ut att bli bra redan nu. Har 2 dagar planerat och hoppas på att dessa 2 kommer bli något utöver förväntan :) På onsdag blir det biomys och på torsdag blir det fikamys om allt går som det ska vilket jag hoppas det gör. Ser fram emot detta väldans mkt :)


Igår var min bästa sopprot till vän här (Sandra) Vi kollade på Thåström dokumentären som gick på kanal 2, kl19.00. Dokumentären som var en spelning från Way out West var helt över förväntan och att det dessutom var en intevju med honom gjorde det hela så mycket bättre. Ser verkligen fram emot att få höra hans album som släps i mitten av februari och sedan Pimmes konsert jag och Sandra ska på den 27/2. Längtar så fruktansvärt efter att hag såg det igår. Och för er som missade de kan kolla här: Thåström Ni kommer inte bli besvikna de är ett ord som är säkert! Gillar ni inte Thåström utan vill se Eldkvarn på cirkus med tex Dregen eller Håkan Hellström med så kolla på detta, Eldkvarn Efter Thåström så kollade jag och sandra på film och bara svullade massor och bara myste. Helt klart den bästa lördagen på länge, Tack hjärtat <3
-
Med glimten i ögat säger jag tack och bock för mig ikväll tills nästa gång jag återkommer.
På återseende gott folk!

Äventyr

Hejsan!
I onsdags kom Neo hit och sov här för att vi igår skulle åka och bada. Vi åkte till arboga och bada. Perfekt ställe om du har barn och vill slippa äldre barn.

Efter badet blev de lite shopping och kinamat sedan till västerås för att shoppa ny kyl och frys. Sen bara hem och mysa.

Inatt var det dags för JVM final mellan sverige-ryssland. Var bara tvungen att kolla på den. Riktig rysarmatch och den slutade med GULD till SVERIGE. Nu är jag verkligen en stolt svensk :-)

Idag är de fredag och vet än inte vad jag ska hitta på ikväll. Får även se vad som händer imorrn. Hade planerat lite idag men allt gick åt pipsvängen. Men men, kanske skall lura på mamma och pappa att fixa 3rätters ? :D

Nu iväg och fira morbror som fyllde ngra dagar innan nyår. Hoppas alla ni får en grym dag iaf, det ska jag försöka ha! Pusspuss


Liten uppdatering

Som ni kanske sett så har jag inte kanske inte varit den bästa på att uppdatera på sistonde. Tänkte därför göra en liten snabb uppdatering för er :)
-
Först var det julafton då vi fick besök av moster m familj och mormor o morbror, vi åt och kollade på Kalle. Vid 5 taget så kom Tomten hem till oss med lite julklappar. Neo blev superglad och fick massor av paket. Efter all paketöppning och tomten så spelade vi julspelet. Det gick kanske inte gick så superbra för mig men men jag fick iaf några paket så :) Julspelet går ut på att man köper minst 2st paket för 100kr och sedan spelar man om alla. Du kastar 2 tärningar och får du lika (2-2 eller 4-4 tex) så får du ta ett paket, när paketen är slut ställer du en tid kanske 40min och spelar igen men denna gång får du ta ett paket du gillar av ngn annan :)
-
Juldagen blev till att ta de lugnt för att senare på kvällen dra en utgång med Jennie. Hade superkul och träffade många jag kände :)
-
Dagarna efter har bara bestått av shopping och shopping i stort sätt och på onsdagen så drog jag och sandra en utgång på poco loco. Ingen höjdarutgång men helt okej. Sedan på Fredagen kom sandra hem till mej så gick vi på bio och såg Sherlock Holmes 2, riktigt bra film. Sedan drog hon hem och jag drog in till stan för att dra en nykter utgång med mina knasbollar till vänner :) Efter utgången var jag snäll  som jag brukar vara och var taxi åt några väl behövande personer så de kom hem.
-
Nyårsafton började med att jag vaknade senare än jag hade tänkt så hade lite panik hela dagen kändes det som. Men jag packade de jag skulle ha med mig och gjorde i ordning mig för att sedan dra till sandra. Väl där åt vi lite sedan var det bara att fixa sg som gällde. Vi hinkade Asit som dårar och sminkade oss som clowner (läs ironiskt). Efter vi var klara så drog vi hem till Bella och åt och hade de allmänt trevligt. Vid 12slaget gick vi ut för att kolla på raketerna och skåla in det nya året.
-
Nyårsdagen var lite tung men mådde prima, trött som ett as bara :/ men kom hem vid 18 tiden sen bara ta de sjukt lugnt för att somna i tid så man orkade upp till jobbet.
-
Måndagen innehöll bara jobb hela dagen, och avlutade kvällen med Ebba the movie, en av de bästa filmerna jag sett må jag säga. Älskar gamla filmer så de gör den bara ännu bättre :D
Idag har jag bara tagit de lugnare än lugnast och bara myst, vilar upp mig inför morgondagens jobb och helgens utflykt:) Nu ska jag bara mysa ner mig i soffan och ta de så lugnt som det bara går att göra.
-
Här fick ni iaf en liten uppdatering om vad som har hänt på sistonde. Hoppas det dög. Lovar att jag skall försöka att bli lite bättre på att blogga. Men när det kommer upp andra vktigare saker än att sitta vid datorn så blir det svårt att hinna med att blogga men ska försöka så gott jag kan iaf. På återseende  :)

Joakim "Pimme" Thåström

Vet inte vart jag skall börja eller hur jag skall börja med detta inlägg faktiskt. Jag måste nog iaf börja med att erkänna att jag är kär i en underbar man som får en att må bra och tänka i rätt banor när det väl är skit. En man som aldrig sviker en utan finns där i vått och torrt. Jag pratar nämligen om Joakim Thåström. Snyggare man får man vara ;D


Allt började för ca 5-6år sedan då jag satt hemma och lyssnade på musik, var så trött på min spellista jag hade då så frågade pappa efter en bra låt han lyssnade på när han var yngre. Han gav mig många förslag som jag började lyssna på men fastnade för en speciell låt, nämligen "Die Mauer". Pappa gillade den lite eftersom de sjunger "Över taggtråden såg jag min livskamrat. Susanne stå och gestikulera" och min mor heter Susanne. Sen dess var jag fast i Ebba grön och lyssnade på nästan alla deras låtar, letade fram mamma och pappas LP skivor av Thåström, speciellt Ebba grön. Jag tom köpte en LP på tradera för jag ville ha allt med dem.

Min musik är så olika, jag kan inte mkt om banden jag lyssnar på för jag lyssnar på någon låt här och där av varje grupp och har svårt att komma ihåg namnen på personer. Bildminne har jag så de hette duga, ser jag en bild så kommer jag oftast ihåg den. Men ett namn tar ett tag att få in.
-

xplodera mig - signerad

Så efter att bara lyssnat mest på Ebba Grön så lärde jag känna en fin kille för ca 2 år sedan som är det största fanet jag vet av Thåström. Han kan och vet ALLT om Thåström och jag avundas honom att han är så duktig och kan så mkt. Men är man ett stort fan och intresserad så förstår jag att man kan så mkt men snart är jag ifatt dej Joakim ;)
Hehe nejdå men Joakim har verkligen fått mig att lyssna på Thåström mkt mer än jag gjort förut och fått mig att kunna så mkt mer än jag kunde när jag började. Än är det långt kvar till liknande resultat som J men en dag ska jag oxå vara där. För en som räddat migg nu i höstas när allt känts så värdelöst var verkligen Thåström och de ska jag verkligen tacka honom för.


Kristna människor läser bibeln och ser den som ett stöd och vägledning i livet.
Jag läser Thåströms texter som en hjälp genom jobbiga stunder.

Detta inlägg kanske blev tråkigt för er som inte lyssnar på Thåström, MEN säg inte att han är dålig eller något förrns du verkligen har lyssnat på texterna och de rätta låtarna som får en att bara vilja gifta sig med honom. Det är fukking öronorgasm när man lyssnar på honom, kärlek till han KUNGEN!
På lördag den 7e går det en dokumentär om Thåström på kanal 2 klockan 19.00. Ge honom en chans och kolla! Jag lovar att du inte kommer bli besviken. Annars kan du alltid joina mig och åka till sthlm och kolla på honom :)
Puss och kram till dig som läste såhär långt! Här kommer en bild på en av de snyggaste männen jag vet!
-
-

RSS 2.0