Underbara lördag

Skrev ett inlägg tidigare men de försvann tydligen.. Hmm

Sandra och jag gör oss iaf klara för en 2dagars, blir tydligen lite partay hos jocke :-)

Igår var det bmb som gällde, grymt kul med frugan !

Måste kila

Puss
- A


T o r s dag

Jajjemen lite sent nu då det gått 1h ca in på fredagen meeen inte somnat än så då är det torsdag!
Var med sandra till e-tuna och shoppade lite, hittade en stickad tröja, smycken och convers! Happy tjej!
Vi picknickade i min bil med kyckling o baugetter.. Supergott!

Imorrn blir det in till sandra o färga håret o sedan ut på aw:n ett tag. Superskojj!
Blir dock rätt lugnt.

Känner mig även sjukt duktig, förra veckan tränade jag 4dagar och denna vecka har jag tränat varje dag, antingen 1h promenad eller ett pass på roddmaskinen. Superduktig att jag ens har motivation. Stolt tjej! Ska träna imorrn innan jag drar till sandra imorrn oxå, hårdkörning nu och framåt :)

Nej kommer en bild på vad jag fick med mig hem, annars ha en underbar helg!

Puss
- A


Solen i ögonen

God förmiddag!
Vaknar upp av telefon 4ggr och känner huvudvärken stiger allt eftersom. De ringde från jobbet och bad mig komma och jobba, 12-18, javisst förstör min planering en aning.. Men men cash is king!

Så efter jobbet blir det att träna ist, blir antingen på rodden eller en promenad, inte bestämt mig riktigt än.

Nu upp och äta något sedan gå till jobbet om jag hinner det :-)

Puss
- A


Thåström

Jaa Ja förlåt mej för dålig uppdatering, men sagt de förut o säger de igen, min mottivation är inte på toppen just nu till att blogga, jag håller på att motivera mig på lite annat för att må kanoners :)
-
Hänt allt och inget på sistonde så vet inte riktigt vart jag skall ta och börja riktigt.. För de första är jag bara trött på människor som utnytjar mej och tror jag ska ställa upp på allt utan att säga ngt. Visst jag ställer upp som en vän, men trött på allt när man inte får ngt tbx.
-
Jag försöker att inte prata med dej men jag kan inte låta bli, du sårar mig mer än du tror och jag är ingen jävla fotboll du kan bolla med när du är på humör. Jag är människa och har lika mkt känslor som du har! Besviken på att du sa det där när du ändå håller på som du gör, vad är du för en människa egentligen?
-
Försöker träna nu dagligen men hostan har förstört de lite, och i lördags blev jag förkyld så de kändes så sjukt jobbigt att träna idag så jag vet inte vad. MEN inte ger jag upp för de, nejnej, nu j'vlar ska jag kämpa!
-
Men såå, i lördags var jag med jocke och rickard på Thåström. Sjukt skojj och måste erkänna att Thåström var minst lika bra som för 1mån sedan om inte Bättre denna gång, fyfaan vilken man säger jag bara!!!!
Sedan har de inte hänt så mkt mer märkvärdigt mer än att jag fick min älskade MacBook igår, kärlek till den :D
Nu sova sig lite för imorrn blir det städa, träna, hämta neo och sedan vara barnvakt åt honom.
Har ni nå frågor eller något så tveka inte skriv dem, vill gärna ha lite förslag på vad jag kan skriva :)

Puss
- A
Jag i lördags när jag kände mig sjukt fin :) (första gången på länge)


Min snygga man, Thåström!

S m å L ä t t a O r d

Vaknar upp efter en underbar natt, med solen i ögonen, vinden brusat mor fönstret. Våren är nästan här helt klart!

Sitter här och bara njuuuter av livet, för första gången känns det så sjukt jävla underbart!
Ska strax koka ngra ägg och sedan köra ett pass på roddmaskinen. Hoppas bara min axel vill må bra snart!

Får se vad jag hittar på idag, såå sugen på att köpa ett par nya skor :D hehe
Men då får jag höra det, "du köper bara skor, skor och skor" ;)

Puss
- A


L y c k a

Ja jag vet, nu har jag vart dålig på uppdatering igen, men så mkt som hänt på sistone så vet knappt vart jag ska börja! Kan iaf säga att det är kaos på jobbet, vart bokad på 2veckors jobb, men blev av med dem, en vecka pga missförstånd, och andra veckan pga att jag sa till en tjej att ja fick jobb på den skolan hon brukar jobba på, då gick hon o ringde chefen o sa att hon skulle ha de jobbet jag fick o vips så fick hon det!

Sen igår kväll vid 23-24 ringde pappa sjukan pga magsmärtor och blev tvungen att åka in, idag vid 13,30 kom de hem, gått o vart sjukt orolig för min älskade far <3 men tur i oturen var det bara njursten. Men så orolig man kan vara.

Denna helg måste vara den bästa helgen på år och dar, aldrig känt mig såhär lycklig eller glad, känner mig så kär, kanske för mkt, jag vet inte, men känns bra just nu iaf! Hade jag fått valt vart jag befunnit mig nu hade jag legat inslingrad i famnen på Han <3
Jaja nog prat om det, vidare till att sova :-)

Godnatt ni sötnosar som läser min blogg, kärlek till er!

- A


Uppdatering

Jaaa, jag finns här och bloggar lite även fast jag inte lägger upp länkar på fb. Så det är inte nya inlägg varje gång jag länkar utan jag skriver lite då och då, vill bara inte fånga allas uppmärksamhet jämt utan vill man läsa får man hitta hit själv. Och är det några frågor eller något ni vill ha reda på? Tveka inte på att fråga, bättre o fråga en gång för mkt än en gång för lite.
-
De senaste dagarna måste jag nog tacka min vän Johan, vilken kille, du finns verkligen där och pratar med mej när jag inte har en aning om vad som pågår i huvudet. Du fick mig på bra humör igen och DET är jag glad för. Allt kändes verkligen skit här om dagarna. Livsglädjen var på 0 och inget gick som de skulle. MEN nu jävlar är jag tillbaka och börjat de nya nytta livet ordentligt nu!
-
Det jag är mer besviken på är mina så kallade "vänner" vart finns ni? Jag behövde hjälp och någon att prata med, men hur mkt brydde ni er? Den ända som pratar med mej är Sandra, men ni andra vart har ni tagit vägen?
Vissa har annat för sig eller umgås med sin pojkvän jämt, men vafaan lite mer kan man bry sig. Vet iaf hur jag ska göra när andra behöver nån att prata med..
Jaa förlåt för detta men är riktigt sur på dessa vänner. Trodde ni iaf fanns där för en.

Strunt samma, nu ska jag gå och fixa mig sedan ska jag iväg och jobba ngra timmar för att sedan kila in till stan för att kolla på bio med syster :)
-
Ha en fortsatt trevlig onsdag mina vänner

Andra

Andra dagen av sju dagar på denna vecka, nämligen tisdag. Det står jobb på schemat hela veckan så får se vad som händer utöver det. Imorgon tar jag med mig syrran på bio iaf, på förhandsvisning :-)

Väntar även på att min nya mobil ska komma så ja får byta nån gång. Hoppas på att den kommer idag iaf :-)

Igår vad Sandra förbi och vi tog de bara lugnt, tog en promenad runt sura och pratade, mkt trevligt!
Så om ett tag ska jag köra roddmaskinen ett tag och kanske dra på promenad när mor kommer hem.

Nu upp och fixa lite sedan hårdköra!
Beachen 2012 here i come :D

- A


Tre år

Då var det söndag igen och helgen har bara sprungit förbi. I fredags var jag hem till sandra och firade henne, fick mat och spelade spel. Mycket trevligt.

Igår åkte jag hem till Anna och Jimie och partajade lite. Vi grillade och bara hade de allmänt trevligt, och kollade på mello finalen. Sen idag tog vi det bara lugnt o kolla film o myste tills jag åkte hem nu vid 20,30.

Nu ligger jag och kollar på en av de bästa filmerna som finns; TAKEN. Sååå grymt bra film. Så blir o kolla på den sedan sova så man orkar imorgon.

Idag firar även jag och mitt körkort 3år :) känns som jag haft de i evigheter, hehe.

Liten helguppdatering sådär, hoppas den dög. Ha en fortsatt bra söndag och en bra vecka!

Puss
- A


Imorgon är det freeedag!

Yes fredag imorrn, äntligen!
Blir att åka till Sandra och fira henne som fyllde 20år idag, GRATTIS!!
Hoppas på massa gottigt!

Idag fick vi hem roddmaskin (stavning?) som jag träna på lite, men bara för o prova, är förkyld o har världens hosta så ville inte ta ut mig. Men nu jävlar ska här tränas! :D

Var hem till Ulrika en stund idag oxå, trevligt trevligt! Pratade lite och fick nog saker lite klara för mig själv!
Nu sova för imorrn är det jobb som gäller!

Puss på ER sötnosar och min speciella gosse!

- A


Panik

Vart finns lyckan och livsglädjen när jag behöver den? Känner varken glädje eller lycka. Är som ett vandrande lik, vet varken vad jag vill eller känner. När jag väl mår BRA dras jag ner i skiten utan att veta om det egentligen.

Vet inte vad jag ska göra. Vet inte vem jag ska prata med och vad jag ska prata om.. Känner varken sorg eller lycka. Är som ett tomt moln.

Ja jag är kär! I en kille jag knappt förstår mig på och inte vet om ha vill ha mig..
Går och dör, ses aldrig!

- A


Solen lyser

Himlen är blååå! Gud vilket underbart väder det vart nu flera dagar i rad. Man verkligen älskar det och humöret är på topp <3

Sitter och väntar på mamis som ska komma från jobbet så vi kan traska ut och ta oss en promenad. Hon skulle komma vid 16 så hon borde vara på intågande.

Suttit och sökt jobb i massor och kollat skolor. Jobb hittade jag endel men skolor vette tusan, sämre med det. Eller ja alltså nån utbildning som jag fastnade för.

Dock känner jag att en macka innan promenaden är ett måste. Puss på er :-)

- A


Besviken

Söndag söndag söndag! Antingen är det måndag, fredag eller söndag. Hinner tusan inte med de andra!

Idag har vart en slödag, riiiktig slödag. Skönt att ha sånna oxå.
Även i denna slödag har jag vart riktigt besviken på så kallade vänner. Hur svårt är det att slå en signal, sms eller vad som och bara höra hur jag mår. Så trött på att det hela tiden är Jag som måste höra av mig och ge förslag för att hitta på ngt.. Ledsen att det ska behöva vara så. Vart har mina vänner tagit vägen? :/

Strunt samma! Nu ska jag ta och försöka sova lite, mår inte toppen idag så. Ha en fortsatt trevlig helg sötnosar

Puss
- A


Vanlig jävla fredagskväll och alla är fulla som as!

Hejsan sötnosar hoppas det är bra med er där ute. För med mej är det kanoners, bättre än bäst alltså, svårt att bli bättre. Dock liten "deppgrejj" i mig efter allt som hänt på sistonde. Men.. sånt är livet, en begravning tar hårt på alla, vare sig man vill det eller ej. Både av att se sina föräldrar gråta och andra bekanta kan ta hårt på en även fast du innerst inne kanske inte vill. Du måste få släppa ut tyngden i kroppen för att må bra, håller du den inom dig, kommer det bara bli värre än du tror. Jag lovar dig jag vet hur det är. Var därför star och våga visa känslor vare sig du är lycklig, glad, ledsen eller sårad.

Imorgon, senare idag, ska jag umgås med Sandra och Anna lite det blir att parta till lite för att sedan dra ut på krogen/pubben. Riktig myskväll så att säga. Dem två jobbar ju eller tränar jämt så finns juhe knappt tid till annat meeeeen nu äntligen ville dem umgås och självfallet tackar inte Angelica Nej till det. Så är du i västerås imorgon, lördag, så slå en pling till mig så kanske vi ses :)
Jag lovade bilder från gotland och Thåström, jag vet lite sent nu, som man brukar säga "bättre sent än aldrig".
Håll till godo, här kommer några bilder :)
-
-
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om i bloggen längre, käns lite fantasilöst ibland, fast glad att jag har så många läsare som jag har ändå. Hoppas jag inte tråkar ut er allt för mkt.
Puss

RSS 2.0