Hej alla läsare. Sitter här vid köksbordet...

img_5556 (MMS)

Hej alla läsare. Sitter här vid köksbordet med sandra och melle och kör lite manikyr till imorrn. Blir tydligen rosa naglar, grå klänning och kavaj imorgon :-) kommer bli kanoners!  Igår fick jag även mina nya älsklingar, mina wesc hörlurar :-) älskar dem! Ska snart ner på sura och gå på bio med sandra, blir att kolla på sherlock holmes 2.  Supermys sedan hem och vila upp sig för imorrn då blir det hem till Bella.  På återseende sötnosar :-)


Bestlutsångest

Mellandagsrean i full gång, redan shoppat upp massor och det än är det inte slut, det är bara början ;) Började dagen med att träffa sandra då vi gick runt och shoppade lite, sedan åt vi på vivaldi efter de drog vi hem till henne och bytte julklappar, TACK för fina julklappar bästa Sandra! Bästa vän <3

Shoppat och shoppat i massor och ändå vet jag inte vad jag skall ha på mig på nyår... Har 3 förslag som jag funderar på men ändå inte riktigt säker, svårt att bestämma mig helt och hållet vad jag ska välja. Antingen jeans och en topp o ev. kavaj eller en klänning o ev. kavaj till. Men det är så svårt att välja, GAH!

Därför tänkte jag om ni som läser skulle vilja hjälpa mig lite på traven till att välja kläder :) Som sagt har jag bara 3st förslag så här kommer dem, pass på!

Antingen detta, en lila topp med svarta jeans och eventuellt en kavaj till
Eller detta, en grå mönstrad klänning, utan eller med antingen en kavaj eller någon topp

Eller detta, En rosa blus med svarta jeans och kavaj



Nu blir det till att gå och sova så att man orkar upp imorgon, då blir det nämligen lite shopping till sedan krogen med bästa SANDRA! Ha det gott Alla läsare tills vi ses nästa gång, hoppas ni lämnar en kommentar om vilket som skulle passa bäst. PUSS!




Kärlek


Sovkamrat

Blev väckt imorse av Neo som ville åka till snickarbaken för att åka pulka. Japp vad har jag gett mig in på tänkte jag då. Vi vaknade till och såg att det är slask ute och de knappt går att åka pulka, bra tänkte jag men tråkigt för Neo. Men som tur va gick han med på att gräva lite ute på tomten ist så ja gärna de går fin fint för mej, för ja vill gärna inte vara i en snickarbacke när de är slask ute.


Nu måste jag ner på Byn och köpa de sista julklapparna hade jag tänkt så att allt är klart sedan så det bara är att invänta morgondagen, Julafton med julmat, kalle anka, släkt och massa julklappar. Det är de bästa med julen annars får det mer än gärna vara sommar för min del :D

Julpynt och pepparkakshus :)

Tar en liten paus medans mamma och Neo pyntar Alla tomtar. Igår gjorde även jag och Neo vårat pepparkakshus, de belv inte som vanligt utan färgrannt ist, ser nästan ut som villavillekulla, Riktigt ful/snyggt iaf :) Nu skall jag och Neo lägga oss och kolla på Pippi Långstrump och sedan försöka sova lite. För imorgon bär det av till snickarbacken och åka lite pulka :) På återseende gott folk!

Egypten

Jag vet förlåt har varit USEL på att uppdatera men har faktiskt inte haft någon lust att göra det. Kännt att jag inte skulle ha haft något iintressant att skriva om. Idag så gör jag ett försök.
Dagen började inte speciellt bra då jag vaknade av en dröm om en person som jag mer än gärna skulle vilja ha vid min sida just nu. Tyvärr lär det nog inte ske idag, eller imorgon, om jag har tur så inom en framtid? Vilket som helst så hoppas jag på att få höra hans röst idag eller imorgon, varav jag saknar den så inåt helvete. :/

Hur som helst, veckan i egypten var GRYM, vi vaknade runt 7 dagligen och gick upp o åt hotellfrukost och redan då var det ca 15-20grader varmt, klockan 7 på morgonen!!! Tänk er om de vore så här i sverige på sommaren :D Efter frukosten begav vi oss till stranden där vi låg o pressade dagligen till 14 ungefär, då hade vi legat i ca 5h o pressat. Sedan upp till rummet och vila och därefter shoppa eller bara chilla, Underbart är bara förnamnet :)
Tänkte jag skulle lägga upp ngra bilder iaf så ni får en överblick om hur de ser ut och vad vi gjorde. Vi snorklade i röda havet, och det var de mest häftigaste och läskigaste jag någonsin gjort, de kan jag verkligen rekommendera.



Hemma och tbx på bloggen!

Ja jag har kommit hem men inte haft någon ork till att skriva ett inlägg. Men tänkte skriva ett inlägg imorrn om egypten och lägga upp bilderna därifrån. Haft det såååå underbart så de är inte sant :)
Men känner mig helt fantasiläs just nu så återkommer imorgon med ett inlägg om resan. Hoppas ni har tålamod :)

Fikapaus

Nyss kommit från fikapausen pappa och dem hade. Jag hade köpt lussebullar och munkar och bjöd på till de :) Gottigt värre lixom :D Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av julkalendern och hoppas på att de avsnittet är lika spännande som det som var igår. Gårdagens avsnitt fick en att bli lite rädd på ett positivt sätt. Det vår så spännande att man satt och bet på naglarna hihi.
-
Pappa berättade även för mig nyss att jag skulle få komma och kolla hur det såg ut och vad de gjorde där inne på arbetsplatsen. Jag sitter som sagt i en byggkopa som är 2 rum i, plats för en säng i varje rum, fast i pappas rum står det 2 sängar, en till bror och en till pappa och i andra rummet är anders rum bara. Väldigt mysigt må jag säga. Smart gjort iaf att sova kvar här mån-tors och sedan vara lediga fre-sön. Skulle jag absolut inte tacka nej till om jag fick välja det.
-
Men men nu ska jag kolla på julkalendern och dricka julmust :)
Kanske uppdaterar lite senare, på återseende kära läsare.

Nära nära...

Jajjemen nu är det NÄRA! Sitter i sthlm på telefonplan i pappas byggkupa och har försökt sovit, men det gick lite sisådär. Fick iaf lite sömn. Nu ringer nog pappas snart om att det är mat och sedan skall jag försöka leta upp en affär och ett appotek. Sedan är jag helt fit for fight inför resan. Skall även se om jag får vara med pappa och kolla lite vad han gör på jobbet. Vore skojj att se hur det ser ut och vad han gör.
-
Hoppas resan och allt går bra så vi kommer fram oskadda, är lite flygrädd just nu, hehe. MEN det skall absolut inte vara någon fara, har juhe flygit förr och det är andra som flyger dagligen.
MEN som sagt, händer det något så vet ni vilka ni är som jag ÄLSKAR <3 puss på er!
-
Som sagt äta snart och fixa det lilla sista. Sedan försöka hinna se julkalendern :D hihi den är faktiskt riktigt bra i år :)
Så sköt om er här hemma i kalla sverige. Kanske kommer någon uppdatering här på bloggen därifrån så holl utkik efter något smarrigt skrivet :)
På återseende om 1 vecka gott folk!
-

Piggigt

Ligger i sängen o borde ha sovit för ett bra tag sedan redan. Men va tvungen att skicka ett mail först. Klockan ringer vid 4 för att åka med bror o pappa till sthlm. Så ska jag vara där hela dagen sen imorrn natt/tisdag morgon vid 3.30-4 så skall vi åka till arlanda :-) så nervös redan, meeen kommer gå bra!
Uppdaterar imorrn hur var och när :-)


Söndag? Fredag? Lördag?

Vilken dag är det? Jo FREDAG! Trodde det var Lördag och "så mkt bättre" på tv kväll. Men nej det är fredag och idol ist, första gången jag såg på idol denna säsong. Men nog om det, nyss kollat lite på taxfreen då de kom in lite extra beställning från familjen, men behöver lyckligtvis inte beställa det idag utan kan göra det imorgon.
-
Mamma och moster pysslar för fullt till julmarknaden på Söndag som är INNE i folketshus och inte utomhus utan dem står inne som förra året. SÅ missa inte att gå IN i folketshus på söndag om du är i sura på julmarknad.
-
Nu skall jag och Neo kolla på julkalendern som båda missat idag. Så på återseende gott folk!

Ska-ha-med-Lista!

Min packlista inför resan :)






1a december

Redan 1a december och bara 23dagar kvar till jul. Ska bli något så underbart att det snart är jul hoppas innerligt bara att de kommer lite snö oxå. På tisdag bär det även av till solen för mig och Bella som för övrigt fyller år idag, GRATTIS gumman :-)

Skönt att komma bort och slippa detta tråkiga väder som är. Ska strax äta lite mat sedan blir det jobb igen, 14-18, inte så farligt alls utan rätt skönt :) imorrn blir det att storstäda mitt rum och sedan kanske fara in till stan en stund. Får se hur det blir med det.

Listan är iaf skriven på allt jag behöver ha med mig, men måste gå igenom den igen för säkerhets skull kanske 3ggr till ;) Måste dock leta på ett minneskort till min kamera så jag kan ta massa kort med den. Har bara min vanliga kamera annars, men vill använda vattenkameran :D

Nog om det, nu göra sig i ordning och äta lite, även försöka kolla på julkalendern ifall barnen frågar mig på jobbet om den.

Ta hand om er gott folk!


RSS 2.0