Dagen före valborg

I förra inlägget skrev jag att det var sista lediga lördagen på länge, jag ljög! Fick reda på att jag får vara ledig lör-sön och inte torsdagar o lördagar, HUR skönt är inte de då? Happy girl!

Var till stan en stund idag och shoppa med systra mi, kom hem med allt utom de jag behövde, ett par jeans! Men men, kommer nog fler gånger ;)

Nu ut på altan och fika, sedan blir det grillat till middag, riktig vårvärme är det! Så underbart :-)

Puss
- A


Sista lediga söndagen på lääänge

Jajjemen, så ligger det till, det är nämligen min sista lediga söndag på iaf 4månader framåt. Ska väl bli både skojj och riktigt segt. MEN ska inte klaga, finns dem som har det värre.
Detta beroende på att jag fått jobb. "sommarjobb" som bröjar imorgon redan på ica hilton där jag jobbade hela förra sommaren. Det som är bra i år är att jag är ledig hela v.23 då jag åker ner till sölvesborg och festar och lyssnar på musik en hel vecka med hårdrockare. Ska nämligen på sweden rock med Sandra. Underbart är ordet :D

Jag mår underbart för tillfället, eller just nu mår jag bara konstigt, men annars allmänt mår jag underbart :D Inte mått såhär bra på bra länge vill jag säga och det känns bara så skönt :) Love life
Igår var det massa folk här hemma då vi fårade mej som fyllde 22 i fredags och pappa som fyller 45 på onsdag :)
Riktigt trevligt, och massvis med mat, och 8 sorters kakor med tårta. Riktigt kalas så att säga :)

NU göra matlåda till första dagen på jobbet imorrn, lite nervös men det går nog över :) Ha en fortsatt bra söndagskväll vänner!

Puss

Dagen före

Hejsan läsare!
Fick åka in på röntgen förra torsdagen och det visade sig vara bihåleinflammation så fick penicillin som jag skall äta till på söndag. Känner mig redan mycket bättre, dock e hostan och snuvan kvar, men det onda är borta. SKÖNT!!

Ska strax sätta igång och stääääda eftersom en viss fröken angelica fyller 22år imorrn :D Happy face! Så det blir kalas för mig och pappa. Pappa fyller nämligen 45år på onsdag. Så vi slår ihop det.
Jag och mamma har bakat 4sorters kakor än så länge och blir nå mer idag skulle jag tippa på.

Hoppas även på att få jobbet jag sökte! Vore rätt niice tycker jag allt. Bara hålla tummarna!

Puss
-A


Annandag Påsk

Hejsan sötnosar :)
Försöker vara glad och på topp då jag troligtvis har bihåleinflammation. För i torsdags ringde jag doktorn och han skrev ut cortison nässpray. Vilket inte har hjälpt på 4dagar. Så ska ringa imorrn och se till att få penicillin ist så jag slipper gå och ha ont och aldrig bli frisk.

Snart kommer moster o co hit o vi ska grilla lite korv o kyckling. Sedan blir det tacopaj till ikväll eller om vi äter den imorgon.

Nu upp och plocka lite så man slipper det senare. Ha en bra dag vänner

Puss
- A


Låååångfredag

Sitter här i sängen och funderar lite samtidigt som näsan rinner nå kopiöst.
Idag är det långfredag så blir nog bara att ta det lugnt o mot eftermiddagen kommer sandra förbi.

Det som gäller idag är att ställa ordning altanen och fixa där. Sedan kan brorsan få grilla med ngra polare om han så vill.
Sedan imorrn är det party in the house för min del. Kommer några vänner och vi ska grilla, spela spel o bara mysa :-)

Nu sticka till affärn för att handla det sista man behöver till imorrn, sedan är allt klart :-) på återseende gott folk!
Och GLAD PÅSK :-)

Puss
- A


When you don't know what you need to do

Jadu jag vet väl egentligen inte ens vart jag skall börja.
Det känns bara rätt mkt kaos just nu. Haft en underbar vän som jag gillat rätt mkt, men på senaste insett att jag själv inte kan gilla honom mer än vän. Gillar honom ändå så pass mkt som vän så jag i förtroende berättat rätt mkt för honom och vi har ett förflutet kan man säga. helt plötsligt över en kväll ändrades allt och MIN bästa vän blev plötsligt den han började prata med ist. Han skriver inget till mej längre knappt och är det ngt, ja då smsar han henne. Var försvann vår vännskap? Du sa en sak om att du var rädd för att jag skulle dissa dej efter allt, men nästan du som dissar mig. Sättet du gör allt på är så fult o taskigt mot mig med tanke på allt som hänt. Nej jag är inte kär i dej och blir inte kär i allt och alla direkt, jag har bara lätt att fatta tycker för folk som vänner. 
Vet inte riktigt hur jag skall uttrycka mig till dej eftersom jag itne ens vet vad jag skall säga om det hela. Jag tycker det bara är fult gjort. Och sjukt besviken på att du inte säger ngt till mej eller frågar mej ngt när det är jag i fråga som gäller. Dock din ensak och du gör som du vill. Men grymt besviken på dig efter allt som hänt.
Funderar oxå i frågan vad hon som vän borde agera. Vad gör du för att få han att lugna ner sig eller vad gör du för att få MIG att vara glad och inte ledsen på det hela? Jag tycker detta har vart ett av de jobbigaste på sistonde och vet inte ens vad jag ska göra, jag vet att du inte vill ngt, men vet även att du itne skulle "våga" säga nej...
Nej förlåt mej nu blev det en massa konstigt här. Hoppas ni alla har haft en bra helg? För det har nämligen jag haft. Började med att jag i fredags åkte in till sandra och hon färgade mitt hår, sedan fixade vi oss och drog ner på aw. Sjukt kul och var länge sedan vi var på aw. Sen i lördags blev det en snabbis hem till sura för att hämta kläder och så för att sedan åka till sandra igen och göra i ordning oss på nytt för att sedan dra till jocke och fira Ted. Idag när jag vaknade åket jag nästan direkt till badhuset för att simma lite med neo. Lärde honom iaf att simma bröstsim, jätteduktig var han, sedan nån längd själv. Rätt okej helg skulle jag vilja säga med vissa speciella undantag.
Kan sammanfatta denna helg med att jag ser ut som ett blåbär på kroppen. Full med blåmärken av tjejer på krogen, Neo och säkerligen sandra som misshandlat mej när jag sov ;) höhö
Funderar på att boka en resa en bra bit härifrån ett tag. Vill till ett ställe men vet inte riktigt hur det skulle gå till. Får se om ngt dagar vad jag bestämmer mig för att göra.
-
På onsdag morgon åker mamma och pappa till gotland så då blir jag hemma själv i 1 vecka, skönt kommer det bli!! Sedan till helgen blir det lite party igen så laddar upp hela vecka med att skjutsa mormor till sjukan imorrn bitti. Tack och godnatt för ikväll alla läsare :*

RSS 2.0