Ojsan hoppsan!

Hej vänner, long time ago!
 
7 månader. Det är 7 hela månader sedan jag skrev ett inlägg sist. Mycket bra saker men även lite dåliga samt jobbiga saker har inträffat under den tiden. Jag har bland annat haft praktik på Håkans hembageri i hallsta som bagare/konditor/kallskänka sedan den 28e januari till igår den 28e maj. Det har vart SUPERKUL, verkligen, käns som att jag äntligen har hittat "hem" inom arbetsmarknaden. Speciellt att få göra tårtor och godbitar är så himla skojj, det är verkligen ANGELICA! Så nu är jag ledig fram till på måndag sedan börjar sommarjobbet på samma ställe. Förhoppningsvis börjar jag även utbilda mig till bagare/konditor i höst så att jag verkligen kan få hålla på med det jag älskar. :) Vecka 28-29 är det ÄNTLIGEN dax för gotland, som jag längtar :D Livet på en pinne där nere. Finns nog inget jag älskar mer än den ön, fytusan! 
 
Ja, vad har hänt mer än detta, Jo det undrar nästan jag med, minnet sviker en lite ibland, det har väl varit det vanliga, jobba, vänner, festa, tagit de lugnt och umgåst med familjen, bio, tatuerat mig, träffat pojkar på löpande band (läs ironiskt) Mått otroligt bra, dock haft ngra små dåliga stunder men eftersom jag träffat så underbara nya människor så har det snabbt gått över.
 
Vet egentligen itne vad jag skall skriva här, kände bara att jag var tvungen att uppdatera lite och tala om att jag lever. Kommer jag på något nytt så får jag försöka hålla er uppdaterade med det här. Så att i har någon koll på mig ;) Har egentligen mycket jag skulle kunna skriva av mig om här men känner inte riktigt att det är rätt sida, tror min dagbok och mina vänner passar bättre på den fronten. 
 
Ska sätta mig och planera lite till helgen speciellt vem man ska fråga om skjuts till och från stan på fredag så att mamma slipper åka 4ggr då hon även skall skjutsa pappa. Så lite kvällsplanering samt framtida planering för vad som komma skall. ;) Speciellt den 5/6, då ska jag ÄNTLIGEN får se mitt favoritband! längtar så jag vet inte vad :D
 
Nej nu skriver jag bara en massa. Åter till planeringen för att sedan avsluta med en film, eller om man skall våga sig på rederiet ett avsnitt? 
 
LOVE to yaaah all!
Ha en fortsatt bra kväll
 
- Angelica

RSS 2.0