L Y C K A

Att känna den pirrande känslan som bubblar i magen av välbehag och nevositet. Jag vet varken ut eller in utan det ända jag riktigt vet är att jag mår underbart av stunden, vädret och livet. Jag vill vara på en plats jag inte kan vara på just nu. Skulle ge vad som för att få vara med DIG. <3
-
Vaknade upp med solen i ögonen i morse, gick upp och åt, sedan klädde jag på mig promenadkläder för att ge mig ut på en riktigt skön vårpromenad. Det var underbart, men insett att jag MÅSTE köpa nya skor att gå i. när jag kom hem kom Tompa förbi och hjälpte mej att tvätta bilen och dammsuga den invändes. Så nu är Ulcen ren och fin igen :)
-
Nu mysa ner sig vid tvn och kolla om det finns ngt intressant att kolla på :)
Puss
- A

Tis(sss)da och namnsdag

Tisdag hela långa dagen och namnsdag har jag oxå, heter nämligen MARIA i 2a namn.
I söndags kväll vid 23 kom vi hem från gotland, var riktigt skönt att få komma hem faktiskt även om jag älsklar gotland. Så direkt nr vi kom hem så packade vi ur bilen och jag somnade nästan direkt. Igår var det upp och hoppa hyffsat tidigt och sedan sätta sig i bilen med sandra och brumma till sthlm för att gå på Cirkus och se Thåström. GRYM han var, fyfaan nu vet jag varför jag älskar honom som jag gör, förväntade mej inte sådär bra konsert med de blev grymt!!!
-
Idag var det att vakna upp med solsken i ögonen och bara le. Men efter ett tag så försvann leedet och allt känns bara skit, jag vet inte riktigt vad det är men ngt som inte känns bra. Hoppas verkligen det går över tills imorrn för då vill jag vakna upp och få behålla leendet på läpparna.


Jag vet varken ut eller in, men ngt som jag vet är att jag bara vill få krypa ner i din famn och bara få njuta av att få vara med dej, dej och åter dej. Önskar och hoppas att den önskan kommer slå in inom en snar framtid. Du får mej verkligen att le och må bra <3.


Nu blir det till att spela lite wordfeud (AngeliicaB) och sedan se på det nya Gossip girl avsnittet och försöka bli på humör eller bara gå och hänga sig. Imorron kommer det lite bilder fårn gotland och Thåström.
-
På återseende alla fina människor där ute :)

Lördag på fårö

Jahopp nyss vaknat och ska väl strax kila och äta frulle :-)
Igår var det begravning och det var en jobbig sådan, huvudvärken fick man på köpet oxå. Men en riktigt fin begravning :-)
Efter åkte vi till Gertrud och va där en liten stund, så kul o träffa Sören och Linda så var bra länge sedan man såg dem.

Nu är detta över, tack och lov för det, ska man väl säga, begravningar är aldrig kul. Imorgon blir det hemfärd till fastlandet igen tråkigt på sätt och vis men längtar såå till måndag då det blir cirkus och THÅSTRÖM <3

Ta hand om varann vänner :-)
- A


Gotland

Sitter och väntar på färjan över till fårö. Rest sen 7,30 imorse känns det som. Var i Visby vid 14,30 och stannade på stan och shoppade lite :-) hittade ny maskara så hoppas den blir bra :-)

Att få höra från en person kan göra en så grymt lycklig vissa gånger <3

Nu till fårö och bädda sängarna och laga mat. På återseende!

Puss
-A


Remby

Jag fick reda på idag att jag får ge bort 5st Remby-accenter med pro. Det är ett slags "photoshop" program på nätet. Så har du sett mina bilder och är intresserad? Skriv en kommentar här eller till mej så får du tillgång till REMBY med pro!
-
"Som ett tecken på vår uppskattning vill vi ge dig och 5 av dina vänner gratis PLUS-abonnemang till slutet av nästa år -- hela 2012 och 2013!"
...stod det i meddelandet. SÅÅ först till kvarn är det som gäller! Har 5 st att ge bort!

Kärleken e för dom

-
När man längtar bort till något varmt ställe eller till en speciell person <3
Kärleken är underbar!

Mumma :)


Fettisdagen

Hejsan alla fina människor!

Tisdag idag men inte vilken tisdag som helst utan fettisdagen, även kallad semeldagen, då man får äta semlor UTAN att skämmas ;-) hehe
Så ikväll efter jobbet tänkte jag bjuda på semlor här hemma till kaffet.

Ska om ett tag iväg och jobba några timma och sedan åka hem och försöka packa till Gotland då vi åker imorgon vid 7-8 för båten går 11. Ska bli både kul och jobbigt men det fixar vi!

Nu ska jag gå och se om jag kan fixa mig nån mat att äta då det börjar kurra lite fint i magen. På återseende!

Ha en fin dag alla läsare :-)
- A


Jag h a t a r söndagar

Hejsan sötnosar!
I fredags var det sthlm som gällde med jocke. Vi åkte runt 2 och framme vid 15,30. Vi parkerade hos pappa och sedan bara ta t-banan till t-centralen och sedan leta reda på dit vi skulle. Vi gick ock käka direkt och jocke tog en öl, jag hoppa ölen då jag skulle köra hem igen. Vid 18,30 skulle Thåström signera så vid 17,30 stod vi och köade, när vi kom var det 7personer före oss och bara minuterna efteråt så var kön bra mkt längre. Så jag fick min efterlängtade autograf :-)

Igår var det kalas för bästa mamma som fyllde hela 46år, grattis! Blev mat, fika och massa gott. Runt halv 11 åkte vi in till stan för att gå på pitchers med gänget. Mycket trevligt!!

Och denna söndag har inte bestått av något speciellt mer än chillning och så med sandra :-) Nu blir det att sova för är helt slut, så godnatt på er sötnosar :-)

Puss
-A

 


Livets gång

Hejsan alla goa vänner där ute som läser min blogg. Ni är endel trogna läsare ser jag och blir superglad för det! Som jag skrev sist så har det gått bort 3 personer i släkten på väldigt kort tid nämligen 3 veckor. Så det har varit rätt tungt nu på sistonde. Fick reda på idag att det blir begravning för K-G på fredag den 24/2. Så vi åker ner till ön på onsdag och blir kvar till och med på söndag. Hoppas vi överlever och inte fryser ihjäl ute på ön ;) höhö
Nejdå det skall nog gå fin fint! Har inte reagerat så mkt på allt som hänt utan det ligger bara som ett grått moln ovanför huvudet som ännu inte vill släppa ifrån sig regnet. Läste dödsanonsen idag om K-G och då kom det en liten tår. Det brister nog ordentligt den 24e men det får jag ta då!

Imorgon blir det att åka upp till huvudstaden och träffa Thåström :D OM jag längtar något brutlat :) Hoppas på bra väglag då jag kör upp och hem :) Men det skall nog gå kanoners! Ska prova Remby lite nu så får se om det dyker upp något resultat lite senare :) Om inte annat, så återkommer jag imorrn!

Kom ihåg en sak!
TA VARA PÅ VARANDRA OCH DIG SJÄLV!




Grammis

Ligger i sängen och kolla på grammisgalan pga att Thåström skulle vara med. Kungen inleder hela grammisen och jag får rysningar i kroppen då jag ser honom. På fredag får jag träffa honom öga för öga och har nästan "nykär" känslan i magen. Så denna vecka kommer bli GRYM! Imorgon blir det dagskryssning med mormor och på fredags thåström signering i sthlm.


Idag har jag provat remby. Det gick hyffsat att prova, men med lite övning så ger det färdighet som man brukar säga. Här nedan har ni ett exempel på hur det kan se ut :) Nu måste jag bädda ner mig och sova, ska hämta mormor kl 6 imorrn så dags att sova :)
-
-

L i v e t

Hejsan kära läsare! Jag vet att jag vartit dålig nu att uppdatera lite kanske, men har hänt en massa saker på sistonde! Efter inlägget jag skrev igår fick jag reda på en hemsk sak, nämligen att en nära släkting, mammas farbror gått bort. Det var inte det roligaste att få reda på, så nu blir det ner till gotland på begravning om några veckor och de skall väl gå det med. Det värsta var att i fredags fick vi reda på att pappas farbror gått bort även han. Dagen före han gick bort var det begravning för pappas kusin. SÅ jag har förlorat 3 släktingar på 3 veckor. Det är inte bland det roligaste vill jag lova :/ Men finns inte så mkt annat att göra!
Så ville bara säga att jag lever men att bloggandet kan bli lite si och så just nu, men skall försöka göra mitt bästa nu när jag även fått "REMBY" som jag skall prova på :)
Måste dock sova nu då jobbet kallar imorgon. Godnatt på er och ta hand om varandra imorgon på alla <3ans dag!

Sol inne, sol i s i n n e!

Jahopp, söndag var det här. Tiden bara ruuusar förbi, förstår inte hur den kan göra det. Men det är då man får ta vara på tiden och göra något värdefullt!

I fredags blev det jobb 8-18 med 15min rast. Jag kände mig rätt trött där på eftermiddagen vill jag lova men jag fixade de! Imorgon blir det jobb 8-16,30 oxå lite halvjobbigt men det får gå. Sen är jag ledig on-fre och på ons blir det dagskryss med mormor, bosse och karin. Fredag blir det sthlm på signering :-) grym vecka!!

Idag ska vi ut på isen och pimpla, får se vilka det blir men skoj kommer det absolut att bli :-) så upp och äta frukost sedan är det nog dags att åka!

Ha en underbar söndag
alla fina människor.

-A


Underbara liv

Dåååålig uppdattering jag vet, föööörlåt för det! Men jag har haft mkt på jobbet så har inte haft någon ork alls!
Men tänkte bara skriva lite och berätta att jag lever iaf :D hehe jag har inte gått och kolat vippen ÄN!
-
Nu är det klappat och klart, nästa fredag, den 17e åker jag och jocke till sthlm och kör en Thåström signering. OM jag längtar! Kommer bli nå grymt kul, ska ladda 300 olika kameror bara för att bevisa detta. Så håll koll nästa fredag så ska ni få se på något grymt!
-
Nu sovtime eftersom jag jobbar 7-14.30 imorrn och 8-18 på fredag. Jippie. Cash is king, right?
-
Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu,
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som DU!
-



F r e d a g s mys!

Fredagsmys för hela slanten!
Slutade kl 18 idag, så när jag kom hem så var det ingen hemma så tog bilen och åkte till moster. Myste med neo och kollade på film med hella och pontus. Skulle egentligen bara lämnat en nyckel men råkade bli lite längre.

Imorrn blir det ut på sjön med familjen och massa andra sedan in till stan och fika med vänner <3 sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Nu sova, puss!
- Angelica


Smile

Att få någon att le är oftast inte svårt, men att få någon att le med riktig lycka och glädje är inte lätt. Men att le åt någon kan göra mycket!

Jag har insett att han får mig att må underbart. Jag vet varken ut eller inoch lyckan bara sprider sig. Vad han än säger eller gör får mig att visa ett par leende läppar. Han kan äckla sig om att äta macka med ketchup och kanel eller vara i bajsåldern. Han får mig att må bra och känna mig hel.

Borde inte, borde verkligen inte men ja kan verkligen inte rå för att jag mår sååå här bra! DU gör mig verkligen glad och hoppas jag snart får vara hos dig! Flyttar snart ner till glenn-landet.

I smile for you!

Pöss
- Angelica


Uttråkad!

Att färdas i en värld mellan tankar och funderingar som varken gör en klokare eller tryggare är väldigt riskabelt! Vad du än kommer fram till borde du sova en extra gång på det för att vara 100 på att det är rätt svar, vilket det oftast inte brukar vara!

Jag blev uttråkad till 1000 då en viss herre vägrade svara i telefonen. Så ikväll har jag varit sur på ALLT och nästan alla. Förlåt för de men så blir det ibland, och jag har mina orsaker till det!

Jag utnyttjade tråkigheten och fixade naglarna! Det blev leopard naglar, vilket jag blev riktigt nöjd över. Då det var första gången så var det absolut inte fy skam! Så det kan bli fler gånger man provar det!

Nu blir det sovtime för att peppa inför jobbet imorrn! Här kommer även en bild på mästerverket!

Pöss
- A


<3


RSS 2.0