torsdag, fredag, lördag....

Den 6e SMÄLLER det :D







En vecka kvar

Tills jag sitter i solen med en paraplydrink och bara njuter. Idag var det jobb som gällde, 14-16,30 sedan snabbt in till västerås för att ta twinrix sprutan och växla pengar. Tog ca 30min innan jag fick sprutan sen hade jag och syster lite bråttom hem för hon skulle på träning. Men jag hann in på forex och växlade 2058kr och fick då 1600 EGP. Så nu är det bara att packa och komma på vad jag skall ha med mig som gäller. Sedan är det bara att sätta sig på flyget och åka ner :) Ska bli så underbart att få komma iväg en vecka från allt och alla! Behöver verkligen det, och sluta tänka på allt, bara ligga på en solstol och NJUTA!! :)
-
Idag på jobbet blev det att baka pepparkakor som det troligtvis fortsätts med hela veckan ut oxå. Barnen var så duktiga och det luktade sååå ljuvligt när vi bakade. Äntligen liite julkänsla. På söndag är det även julmarknad i sura, ska bli skojj att se, sedan är det bara o vara klar för på måndag tidigt tidigt åker jag med pappa och bror till sthlm och skall vara där till tisd 04 ca. då pappa kör mej och bella till arlanda. Uscha mej jag är redan nervös :D hihi
-
Nu ska jag iaf gå och sova så jag vaknar pigg imorrn, vill att denna förkylning skall gå över snarast iaf!
på återseende mina goda läsare, har ni någon fundering är det bara att kommentera så ska jag svara på det.

:)

Min nya underbara pläääd :)

image description


Fryssen!

Ligger här under min underbara pläd jag köpt, så underbart varm o skön :) Nyss kommit hem från moster där jag hjälpt till att bära lite saker och städa lite smått i gamla lägenheten. Gick superbra så nu är det i stort sätt bara dammsuga och torka golv och kanske tvätta fönster kvar att göra. Sedan kan de äntligen lämna de skitstället.
-
Nog om det, jobbade idag som jag skrev tidigare, var med barnen till badhuset va jätteskojj och imorgon ska vi baka pepparkakor på jobbet med barnen, Skojjskojj. dock blir det en kort dag imorgon, 14-16.30 men skönt de oxå.
-
Sitter och precis har bestämt vad jag ska handla i taxfreen till egypten och sitter nu och funderar vad jag ska ha för saker med mej i resväskan. Så fundersam vad man behöver. Som vanligt kommer man säkert packa fööör mkt, så tänkte att jag skulle packa smart denna gång, meeen får se hur det blir med den saken iaf. Nu ska jag kolla på gossip girl och sedan sova, min näsa är som en mur, vill vekrligen inte bli sjuk tills vi åker. peppar peppar!
På återseende gott folk!

Måndag

Jag lever, jag lever! Har inte haft viljan att blogga de senaste dagarna så har tagit en liten paus. Men nu är jag tbx!

Har klätt på mig och ska snart fara till jobbet. Blir jobb 11,30-16,30 rätt lagom, sen tror jag att ja ska till västerås och ta spruta nr2 mot hepatit A&B.

Det var en snabb o kort uppdatering! Hinner inge mer just nu, uppdaterar ikväll igen :-)
Kram!


Stolt syster!

Sitter framför tvn en helt vanlig onsdagkväll. Helt plötsligt säger mamma till mig: Har du läst om vad dem skrivit om brorsan?! Nej svarar jag vad har de skrivit? Hon säger åt mig att gå in och kolla på 26 hål om vad som står skrivet. Och då stod detta: "främst tack vare surajunisen Alexander Blomkvist som varit outstanding i Ramnäs i år. Frågan är hur länge kättinggjutarna får behålla honom innan Stefan Lindgren finner en plats åt honom i Suras a-lag."
Hur glad blir man inte som syster när man får läsa detta? Joo något så grymt glad :) Min bror är GRYM!!
-
Bror min, från en match med sura
-
Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills vi åker till Egypten. Längtar verkligen något så fruktansvärt på att få åka :D DAMN. Ska verkligen bli skojj att få lite sol på sig och bara komma bort från allt och alla! Speciellt 3 personer :) Imorrn blir det att jobba lite igen och sedan på fredag blir det att kolla på Hcss med sandra nere på sigurd sen får vi se vad helgen har att erbjuda :) Löning på fredag oxå gör allt mkt bättre :D
-
Sovtime var det nu ja, så man orkar fixa lite hemma imorrn innan jobbet.
Ta hand om er!

K ä r l e k

Måste va bland det vackraste som finns i denna värld vi lever i. Kan inte finnas något ont med den känslan. Då menar inte jag kärleken mellan en tjej och en kille(kille och kille, tjej och tjej)utan ALL sorts kärlek. Kärlek till sin bästa vän, syster, bror, föräldrar, mor/far-föräldrar, barn, djur etc. Kärleken kommer alltid finnas där, för det kommer alltid att finnas en person som kommer allt älska dig. Märker du det inte nu så kommer de märkas när din tid är ute. Så tänkt dig för nästa gång du sårar någon som älskar dig, det kan vara den sista personen som gör det eller vara den person som Alltid kommer älska dig.

Umgicks med min lilla toker idag på morgonen innan jag skjutsade honom till dagis. Han är en person jag alltid kommer att älska <3

Förvirrad

Allt snurrar, världen snurrar, hjärnan snurrar, hela Jag snurrar och speciellt tankarna. Jag vet verkligen inte hur jag ska bete mig eller vara. Hur jag än gör, vad jag än gör är fel. Försöker och försöker men det är bara fel. Hur jag än försöker få reda på vad det är som är fel och hur det är fel får jag bara till svars: "det borde du veta själv så det är bara lista ut det".
Men jag vet ju inte vad jag gör fel! Hur ska jag kunna veta då?

Jag har försökt och försökt, men bestämt mig att jag inte kommer göra något mer. Du får klara dig utan mig. "the best thing you never had" ja det må jag vara! Tror du behöver vakna till liv och försöka få i ordning på ditt liv. Är så trött på allt klagande på mig när jag gör mitt bästa.

Strunt samma, hoppas och tror att jag snart får chansen att träffa dig T! Har vart min stora dröm o kommer alltid att vara.

Helgen i sig har vart relativt lugnt, maskerad igår som jag skrev tidigare och de var kul :-) blev dock rätt lugnt men det var skönt. Nu blir det att läsa min bok lite och sedan sova. Klockan ringer 05 för att åka och se till neo och felix innan skolan/dagis.

Godnatt gott folk!


Maskerad/18års fest

Skriver senare om allt men tänkte bara visa en bild, o om ni kan gissa vilka jag o sandra skall föreställa?


5h och 10min

Jajjemen! Om 5h och 10min chekkar Angelica in för helg! Awesome! Blev inte jobb från halv 8 utan från 12, blev lite ändringar och så! Men men det skall nog gå bra ändå!

Blir nog en lugn fredag med lite filmtittande och så :-) det visar sig nog! Skall ta och kasta min in i bilen nu och brumma iväg till jobbet! På återseende :-)


Redan torsdag ?!?

Alltså det kan verkligen inte vara sant, reeeedan fredag imorgon?!? JA! Gud så fort det går, kollade datum och kalendern, och det är ca 2,5v kvar tills vi åker till solen, värmen och drinkar. Och jag längtar så inåt heeelvete :D
-
Idag jobbade jag bara 12-15, rätt skönt pass men när dagarna är så korta så tycker jag att dagen går så himla sakta. Så imorgon blir det att jobba 07.30-17.00. 8,5h pass är juhe alltid lika roligt. hehe men men sen är det fredag och får komma hem och vila upp mig inför lördag då det är 18års fest och maskerad. Och jag kommer bli såå snygg, ska nämligen prova på att vara rödhårig ;)
-
Idag på jobbet så gick brandlarmet, alla blev fundersam om det var en övning eller om det var på riktigt. Men när vi stod i leden på skolgården så kom brandbilen med blåljus så nog var det på riktigt allt!
Visade sig att någon hade poppat popcorn och glömt bort dem så att de blev brända och larmet gick. Så nu har man vart med och vet hur det fungerar oxå. Bra att veta, för vem vet, någon dag kan det verkligen brinna på riktigt.
-
-
Nu blir det att äta ngt lätt och sedan bädda ner mig. Känner mej inte riktigt på topp faktiskt. Så knarka alvedon och försöka somna tidigt! Ha en bra dag, ska försöka uppdatera lite bättre :)

Twilight 4

Helt slut! Började dagen med att komma till jobbet 7,20 och få reda på stt han jag skall vara med är sjuk, så får vara där jag behövs. Sedan hem o vila lite för att sedan lura med syster på bio, breaking dawn, del 1. Sjukt bra film må jag säga, längtar till nästa!
Nu sova jobb imorgon igen :-) puss!


Minusgrader

I morse ringde klockan 05.00 som jag skrev igår om. Så snoozeade till 05.10 sedan gick jag upp och duschade, borstade tänkderna och kastade på mig de första bästa kläderna, sedan bege sig ut till bilen och skrapa rutorna. Det var nämligen -3 när jag satte mig i bilen, burr så kallt det var, så på med högsta värmen och sedan tuta hem till moster för att se till att Neo och Felix kommer upp till dagis/skolan i tid. Somnade ca 30min där borta sedan var det bara att väcka barnen och få de redo för avfärd. 07.40 skickade jag iväg Felix till skolan och strax därefter åkte jag och lämnade Neo på dagis som var helt uppe i varv eftersom de skulle ha "Astrid Lindgren-tema" på dagis och Neo skulle vara Nils Karlsson pyssling.
-
Sedan åkte jag hem och tänkte att när naturen var så fin med all frost så passade jag på att ta några bilder som kommer längre ner i inlägget. Naturen kan vara så vacker på så många olika sätt och vis och man skall beundras av dem alla. Dock kan även naturen ställa till med fruktansvärda händelser som vi här i världen inte kan göra så mkt åt mer än att acceptera att det är naturens gång. Men jag beundras lika mkt varje gång hur fint det verkligen kan vara från tråkig dimma, blå himmel till snö och slask.
-
-
Godnatt och sov gott alla goa vänner där ute :)





I drömmarnas värld

Sitter är i sägen och drömmer mig bort, till en vacker och sällsynt plats, där ingen människa någonsin skådats. Sitter och önskar att världen vore enklare så man slapp all sårbarhet och bara fick uppleva kärlek och lycka.
Men ja, det är endast ett drömland, som aldrig kommer inträffa i denna värld. Pratade lite med Bella idag, både hon och jag är trötta på killar och deras beteende (vet, vi tjejer är inte så mkt bättre) så vi sa att man borde kunna få välja sin drömkille själva hur han skall vara och se ut, de vore väl något? :D Men tyvärr kan man juhe inte göra så utan måste acceptera de killar som redan finns. Så någon stans där ute i världen finns den drömkille man letar efter, gäller bara att hitta honom :)
-
Borde egentligen ha somnat för ett bra tag sedan, men har inte kunnat, har suttit och letat efter kriminella tjejer man kan klä ut sig till, men det är svårt, så imorgon skall jag och sandra ta oss an Västerås för att hitta något. Upptaderar med om det vid ett senare tillfälle. Imorgon skall jag även lämna Neo på dagis vid 8 då moster skall börja jobba redan kl 6. Så blir att kliva upp redan kl 5 varav drf jag borde ha sovit för länge sedan. Så nu blir det att runda av här och hoppas alla sover så gott för det tänker då jag göra. Och lovar att bli bättre på att uppdatera.
-
-

Ett gott skratt förlänger livet :)


Thåström

Sitter och kollar på "killers" på canal+, finns inte ett jävla skit rent utsagt på den där förbaskade dumburken. Uscha mig! säkert minst 100 kanaler och inget, verkligen INGET att kolla på, hur kan detta vara möjligt?!?
Strunt samma, sitter även med datorn i knät och springer då o då och lägger in ved i braskaminen. Men var nog länge sedan jag var såhär uttråkad. Som tur är ska jag strax lägga mig då jobb väntas imorgon redan från kl 07-16. Så kommer bli en låååång dag. Idag har det vart rätt lugnt inte gjort så mkt mer än att tagot en skön promenad och lagat mat. Annars bara en massa spelade på betapet och wordfeud.
-
Sitter och lyssnar på min lista jag gjort med en av dem bästa musiker jag vet, Thåström. Sitter och drömmer mig bort och bara längtar till den 27e februari då jag och sandra ska åka till sthlm och se honom spela på Cirkus. Kommer bli grymt, iaf för mig, sandra vet jag dock inte, men kommer inte kunna tacka henne nog att hon ens vill åka med mig :) Kan verkligen hitta en låt Thåström skrivit och få den att passa in i de flesta samanhang med diverse känslor. Helt otroligt att det finns en person som kunnat skrivit så mkt som är såå bra och har en röst en annan bara kan drömma om. Men vissa personer har den turen att få sånt. Och man ska vara glad att de vill dela med sig av en sån vacker gåva. Låter sjukt men Thåström kan verkligen få en att må bra :)
Här nedan har ni en av mina favorier, en underbart vecker sång.
-
-
Nu blir det att sova så man orkar upp imorgon när kl ringer 06.00.
På återseende gott folk.

Låååång uppdatering

Har så många tankar och funderingar jag tänkt skriva ner på bloggen så många gånger men varje gång så kommer det något annat i vägen och så glömmer jag bort det. Förstår inte hur jag ska göra för att lyckas skriva ner det Hehe.
Men iaf, igår var det en fartfylld dag. Började med att jag vaknade sedan var det bara att städa och fixa allt hemma sedan tog jag mig ut på en skön promenad, skulle egentligen tagt en idag också men tar en imorgon ist då de kom annat ivägen. Efter promenaden så for jag ner till badhuset och solade, måste få lite grundfärg innan Egypten. Efter solandet så vart det att laga mat och dona lite. Blev baconinlindad fläskfile med trattkantarellsås och pompe. SUPERGOTT!! Sedan tog jag en lååång och varm dusch och bäddade sedan ner mig och kollade på film. Runt 10-11 kom en kompis förbi som sov kvar, det blev en lång pratstund och massa filmkollande. :)
-
Idag har jag inte gjort mkt alls han åkte vid 15 sedan har jag bara suttit och tagit det lugnt, känt mig helt borta faktiskt. Skulle vart ut och gått men orken fanns inte där. Den kommer åter imorgon. Neo kom förbi en stund och fick en massa pussar och en riktig mosarkram som jag jämt brukar få. Hoppas jag kan hämta honom på dagis någon dag eller om han vill sova hos mig. Så vi får ha en riktig Neo och Gela dag för det var verkligen länge sedan.
-
Belv även ilurad 6st fototidningar idag av Joakim, han ringde mig och tuttade i mig tidningarna. Hehe nejdå men det kommer bli kul att läsa dem, hoppas verkligen dem är intressanta. Men det tror jag, de är om naturfoton och jag älskar verkligen att fota naturen, dock har jag inte gjort de på braaa länge men ska försöka att göra de någon dag, bara jag hittar insperation.
-
Nej nu blev det endel skrivet här, hoppas ni orkade läsa mina rader. Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om så är det bara att säga till så ska jag försöka fixa det. På återseende gott folk.




Alla helgon och finbesök!

Im back! Haft lite och göra under helgen men nu, äntligen, är jag ledig och kan slappna av ordentligt. I fredags åkte jag till Johanna och kolla film och bara pratade skit som vanligt, behövdes verkligen. Sedan går så kom Bella hit och vi kollade in Shoppngcentret på Erikslund som hon inte sett ännu och sedan tog vi en tripp till media markt. Väl hemma satt vi oss och kollade på resan om utflykter, vad som gäller och valuta och sånt viktigt. Efter ett tag kom Evelina förbi och hälsade på och strax efter hon åkt for vi upp till kyrkan och tände ljus hos Morfar och Farmor <3 Efter det var de bara att åka hem och äta tacopaj och fixa oss för vi hade bestämt en utgång.
så broder skjutsade in oss då vi först drog till pitchers och sedan bidare till BMB. Hade iaf en underbart trevlig dag/kväll/natt. Så underbart att få träffa dej igen efter så lång tid!
-
Nu sitter jag framför brasan och äter glass och kollar på The blind side. Underbar film som man sett säkert 4-5ggr redan. Men funderar på en PN, ögonen är så trötta att de rinner av sig själva. Har fått svar på allt som gjort de senaste dagarna värdelöst så är rätt glad trots allt. Tack vare mina underbara vänner.
-
Nu fortsätta mysa och försöka tänka på att det är precis 1mån kvar sedan har jag lämnat landet.
Ha en bra kväll alla fina personer där ute.

Lördag!

Helt slut! Blivit väckt av telefonen hela tiden och vet inte vad jag ska göra! Bara lämna mig i fred nån jävla gång lixom!
Ajja! Städa lite nu sedan in till stan och träffa bella som kommer hit och hälsar på. Ska bli underbart att få träffa henne igen, verkligen saknat henne :-) + att hon vart till underbar hjälp de senaste dagarna :-).

Återkommer nog senare! Kom ihår att de är all helgona idag och att man tänder ljus på kyrkan :-)
PUSS


Orkelös

Ja jag vet inte hur jag skall börja. Ka iof säga att jag har haft en värdelös och jobbig dag som jag verkligen inte kommer att återkomma något. Så pratat med Bella och Johan endel och de fick en att bli på bättre humör :)
Har sökt flera jobb idag, och alla var i sthlm, hoppas man kanske kan få något snart och man kanske kan flytta till Sthlm med Bella, vore underbart. Dock hade jag gärna Bott med en speciell person men tror aldrig vi kommer komma överens med varann på de vis som vi vill. Nog om det. Har för övrigt handlat massor på sistonde, några har jag lagt upp bild på och några inte. Tänkte överraska och lägga upp bild i detta inlägg. Var bara tvungen att shoppa dem när jag gått och kollat på dem JÄTTELÄNGE! Så jag slog till på rea och allt :D
-
Var för övrigt in till stan i måndags med sandra och käkade lunch på Vivaldi, sedan tog vi en repa på stan. Blev en tröja rikare . Sedan åkte jag och solade och efter det skjutsade jag syster till stan för hon skulle på bio och jag skulle ta sprutan mot hepatit A & B. Så tog den men blev rätt öm i vänsterarmen av dem men lyckades till slut somna och nu känner jag inte alls av det. Skall tbx om 1 månad igen och ta en till så att den håller i 20år och inte i 1år.
-
Bild på min pippi-tröja och min nya kavaj.
-

Just hold me, hold me, hold me
Take away the pain, inside my soul
And I'm afraid, so all alone
Take away the pain, that's burning in my soul
-




RSS 2.0